Magazin > VIP
33 ogledov

Črt in Joel razveselila otroke brez staršev

črt
1/6
Žurnal24 main
Zmagovalec Bara Črt in nekateri drugi barovci so pretekli teden - od četrtka do nedelje - otrokom brez staršev omogočili nepozabni vikend.

Na nepozabno doživetje v Pacug je prišlo 43 otrok, in sicer pod okriljem Zveze prijateljev mladine Ljubljana Vič-Rudnik. Otroci so uživali pod budnim očesom 6 vzgojiteljev, športnega animatorja, vodje, barovca Črta in Joela ter barovcev Damjana, Sanje, Tanje, Reneja in Danijela.

Kot so napovedali že v resničnostnem šovu, so za otroke oblikovali program, poln novih doživetij. Pri zmagovalcu bara Črtu, ki bil glavni gostitelj, saj je iz Pirana, smo preverili, ali je vse potekalo po načrtih. "Izvedene so bile vse aktivnosti, ki smo jih načrtovali. Z Joelom sva bila vsak dan z otroki, ki so neizmerno uživali. Svoje barske spretnosti je pokazal tudi barovec Damjan ter otrokom uprizoril barmenski šov. Otroci so se potapljali, vozili z barkami, obiskali akvarij, jedli sladoled, rajali tudi z barovcema Renejem in Danijelom ter barovkoma Sanjo in Tanjo, prejeli darila donatorjev in, kar je najpomembnejše, vsi so zdravi in zadovoljni odšli domov, in to z lepimi spomini. Res sem užival v njihovi družbi in prav ponosen sem na našo akcijo. Ko vidiš njihove vesele 'učke' … Noro!" Ob tem se je zahvalil tudi Joelu, ki je z njim preživel vse dni in se ob tem odpovedal vsem obveznostim, ki ga čakajo v Ljubljani, in dodal: "Upam, da to ni zadnja humanitarna akcija in da lahko še kje pomagam. No saj nekaj se že dogaja, ampak vse ob pravem času …"

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 19:33 03.julij 2015.

    No upam da ni bil edini namen samopromocija. Da bojo dobro delal tud takrat ko ne bo kamer pa fotografov zravn.

  • moder 09:16 03.julij 2015.

    Odličen zgled otrokom, Barovci! Hura!