Magazin > Film & Glasba & TV
56 ogledov

Črt: Ivoni bom dal 5000 evrov

bar Marko Vavpotič.
Zmagovalec Bara nam je po finalni oddaji povedal, da je prišel v šov samo zmagati in nič drugega, dodal je, da ga medijskega pritiska ni strah in da se bo z oboževalkami z veseljem spopadal.

Koliko denarja boš dal Ivoni?

5000 evrov. Nekaj bodo dobili tudi Damjan, Joel in Sanja, ki so pomagali pri promociji.

Zakaj si prišel v Bar? S kakšnim namenom?

Prišel sem zmagati, samo zmagati.

Se ti bo življenje spremenilo?

Kar se tiče denarja, se ne bo spremenilo, kar se tiče pritiska javnosti, pa se bo zelo spremenilo. Upam, da ne bo negativno. Mediji lahko izpostavljajo grde stvari in včasih prirejajo zgodbice. To se je zgodilo tudi tukaj, ker niso poudarjali, kako se dela, ampak so izpostavljali šov. To jim malo zamerim.

Ko si videl, da so rezultati zelo blizu, da je med vama razlike le nekaj odstotkov. Te je bilo strah, da bi izgubil?

Jaz v te rezultate nisem verjel, predvsem ko je bilo 49 in 51 odstotkov. Težko verjamem, da sta dva tekmovalca tako blizu, mislim, da so želeli spodbuditi občinstvo. Če pa je bilo tako res, pa super in sem vesel, da sem zmagal.

Kako se boš spopadel z vsemi oboževalkami in prepoznavnostjo?

Ja nič, spopadli se bomo.

Z ali brez WC-ja?

Bo tudi še kakšen wc padel, drugače pa upam, da bom čim prej našel pravo in z njo naredil družino. Mislim pa, da so se vse te moje sanje, da bi se zresnil, uničile, s tem, ko sem se prijavil v Bar.

Koliko ste v celotne Baru zaslužili?

Ne vem točno, koliko smo dobili, ker nisem gledal svojih nakazil, mislim pa, da okoli 500 evrov vse skupaj. Tako da ta nagrada je poplačilo za ves ta trud.

Te je kaj strah medijskega poročanja in komentarjev, ko prideš ven?

Ne, ni me strah poročanja, ne komentarjev, ne pikrih vprašanj. Jaz bom odgovoril na vsa vprašanja in mislim, da je tako prav. Ne mislim lagati, ker so vse informacije preverljive.

Kaj je bilo v Baru najhujše?

Meni je bil najhujši prvi teden, ko sem videl, kaj me čaka. Videl sem, da bo treba zavihati rokave. Na začetku smo se veliko kregal, Bar ni bil postavljen, delali smo po 18 ur na dan, jedli nismo nič, pritisk je bil ogromen.

 

Komentarjev 2
  • YASSIR 06:16 15.junij 2015.

    Saj bo ta denar pošel zelo hitroDenis iz Kmetie ga je dobil decembra in ga je že zanjkalo samo da Denis ni nikomur nič dalTudi Črt bo čez pol leta brez denarjaEdino ženske bo ...prikaži več lahko podiral kot za stavo to je pa tudi vse. Udeleženci kmeije niso imeli kaj od tegatole je napisla Ema na acebook straniKmetija....ostal le spomin na to izkušnjo...razen tega ne prinese nobene možnosti in nobenih vrat ne odpira !!...razen tistih ki si jih sam odprl na osebni rasti s prebijanjem dni v težkih psihičnih in fizičnih pogojih...ti bodo lahko vsaj strežbi delali ene pol leta da izkoristijo 5 minut slave potem pa bodo prišli novi obrazi

  • dragec 07:19 14.junij 2015.

    Sami body -blding pederčine,