Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Črt kaznovan zaradi seksa

črt bar Planet TV
Črt se ni mogel upreti in je zaradi zapeljive obiskovalke dobil rumeni karton.

V Baru so se začele prve taktike in tudi prva neupoštevanja pravil. Črt je namreč prekršil sveto pravilno, da se mikrofona nikoli ne ugaša. Ugasnil ga je v soboto zvečer, ko je eno od obiskovalk peljal na stranišče, kjer sta bila zaklenjena kar dvajset minut. Kaj je delal Črt? Glede na to, da je tekmovalec izklopil mikrofon, ugibamo, da je bilo med njima zelo strastno.

Primorec je že prej priznal, da ima veliko težav zaradi zapeljivih obiskovalk Bara, ki ga osvajajo. Očitno je eni od postavnih deklet podlegel in jo povabil na stranišče, kjer je prekršil pravilo in zato dobil rumeni karton ter opozorilo pred izključitvijo.

V avtomobilu, ko so se po sestanku z Bastjanom, odpravljali domov, je Črt fante pohecal: "Veste, kakšna jajca imam najraje? Prazna!" Ostali pa so se strinjali, da je bil med sostanovalci Črt edini, ki za veliko noč jajc ni barval, temveč jih "praznil“.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.