Magazin > VIP
30 ogledov

Črt: Koketiranje z dekleti, ni pripomoglo k zmagi

bar Marko Vavpotič.
Zmagovalec Bara Črt meni, da mu spletke na WC-ju in koketiranja z obiskovalkami Bara niso pomagale pri zmagi, kvečjemu škodovale.

Črt je poleg Joela v Baru veljal za najbolj priljubljenega med ženskimi obiskovalkami. Zaradi svojega simpatičnega pristopa do strank, se zdi, da se je marsikatera ogrela zanj. Po obisku wc-ja z eno od obiskovalk, pa se je vse skupaj samo še stopnjevalo. Za Žuranl24 je Črt povedal, da mu koketiranje z dekleti vsekakor ni pomagalo pri zmagi: "Mislim, da mi je to kvečjemu škodilo, ker mislim, da je veliko žensk glasovalo in bi lahko bile ljubosumne in zato ne bi glasovale.“ Dodal je, da dlje od poljubljanja ni šlo in da imajo gledalci resničnostnega šova lahko dvome le o dogodku iz WC-ja, ki se je dogajal za zaprtimi vrati.

O zadnji zabavi, kjer sta z Ivono tekmovala za promet, so Črtu spet popustile zavore, saj se je predal spogledljivi Primorki, za katero pravi, da se poznata že od prej: "Ja, to je punca, ki dela na Obali in se poznava že od prej. Ne vem točno, kaj se je dogajalo, ker se bil zelo pijan in so mi popustile zavore. To je bila zabava, kjer sva z Ivono tekmovala za promet in vsaka stranka je želela, da spijem nekaj z njimi. Ker je bilo strank veliko in ker so namešali močne pijače, se je kmalu poznalo, da sem nekaj spil. Ljudje so porabili po 200 in 500 evrov, moral sem spiti z njimi. Ta punca me je celo noč osvajala, jaz sem se zadrževal, dokler je šlo več. Dokler mi niso popustile zavore, ampak ni šlo dlje od poljubljanja.“

Ker je vedno poudarjal, da ima rad mlajša dekleta, smo ga povprašali tudi o obiskovalki Katji, ki mu je "ponagajala“ v stanovanju, ko je obiskala njega in Ivono: "Katja je lušna punca, malo premlada. Poznam jo že prej iz Bara, kasneje pa je prišla še v stanovanju, kjer je bila zelo glasna in pogumna. Rad imam besedne dvoboje z dekleti. Nisem ji dal številke, samo vprašal sem jo, če si želi, da se slišiva. Nekako je namignila, da ji je bil nekdo drug všeč, mislim, da Rene. Je pa res malo premlada, čeprav pa starost ne igra velike vloge.“ Ob tem je dodal, da še vedno išče dekle, s katero se bo ustalil in naredil družino, dodaja pa, da za enkrat ne ve, če jo bo našel, glede na ves medijski pritisk, ki ga čaka po koncu šova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.