Šport
65 ogledov

Cuadrado in Marquinhos še daleč od Barçe

(Bologna - Fiorentina) Cuadrado EPA
Po pisanju brazilskih in italijanskih medijev je PSG zavrnil novo ponudbo Barcelone za Marquinhosa, agent Juana Cuadrada pa je zanikal pogajanja s Katalonci.

V preteklih dneh so nekateri mediji poročali, da je Barcelona sporočila svoji prestopni tarči - Kolumbijcu Juanu Cuadradu - da naj sam zahteva prestop iz Fiorentine na Camp Nou, s čimer bi pritisnil na vodstvo toskanskega kluba in si tlakoval pot v Katalonijo.

"Z Barcelono sem že nekaj časa v kontaktu, tako kot z ostalimi klubi. (Katalonci, op. a.) so pokazali zanimanje (za Cuadrada, op. a.), vendar pa do pogajanj ni prišlo, ne z Barcelono, ne s komerkoli drugim," je za Tuttomercatoweb povedal Alessandro Lucci, Cuadradov agent. "Barcelono predstavljajo resni, profesionalni ljudje, ki nikoli niso izrazili želje, da bi se posluževali takšnih strategij," je Lucci zavrnil poskus pritiska na vodstvo "viole". 

Marquinhos vse dlje

Cuadrado se najbolje znajde na desni strani, lahko igra na poziciji krila, pa tudi bočnega nogometaša. Prav v zadnji vrsti pa španski podprvaki iščejo ključno okrepitev, ki bi se pridružila Jérémyju Mathieuju. Tarče so Daniel Agger iz Liverpoola, Thomas Vermaelen iz Arsenala in Marquinhos, član Paris Saint-Germaina. Slednji je najmlajši, najdražji in tudi najtežje dosegljiv.

Brazilski Globoesporte je namreč poročal, da Francozi nikakor ne želijo prodati brazilskega mladeniča in da so zavrnili ponudbo, vredno kar 43 milijonov evrov, ki je prišla iz Barçe. Trener Parižanov Laurent Blanc naj bi namreč Marquinhosa označil za naslednika Thiaga Silve in Davida Luiza in tako za ključnega člana kluba v prihodnosti. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.