Magazin > Odnosi in prosti čas
120 ogledov

Čudne stvari, ki vzburjajo moške

jutro, seks, par, ljubezen, zajtrk Profimedias
Njihova moškost ima svoje majhne možgane, ki včasih ne poslušajo tistih, ki jih imamo v glavi. Včasih otrdi, četudi moški ne ve, kaj se dogaja.

Seksi risani liki
Se spomnite legendarne Jessice Rabbit iz filma Who Framed Robert Rabbit? Seksi zajčica, ki nosi dolge obleke z visokim razporkom in ima popoln dekolte? Četudi se vam zdi, da je to le risani lik, se nekaterim moškim zdi neizmerno privlačna. Ko se ob misli nanjo vzburijo, še sami ne vedo, kaj se dogaja.

Ko ste jezni in se derete nanj na ves glas
Ko se derete na svojega moškega in mu očitate vse napake, ki jih je naredil v času, odkar sta skupaj, on razmišlja o minutah, ko se bosta pobotala. Saj veste, da je seks po prepiru eden najbolj strastnih? Ne veste, ali bi ga raje ubili ali naskočili. On je že med prepirom pripravljen na "naskok“.

Ko oblečete njegovo majico
Čeprav vam je njegova majica ali srajca trikrat prevelika in se ne vidi vaših oblin, mu je ta prizor zelo seksi. Tudi sam ne ve, zakaj ste mu seksi v srajci,. ki jo sicer nosi samo za v službo, ki jo sovraži.

Predmeti, ki ga spominjajo na vagino
Ne ve, zakaj, a ga vzburjajo. Tudi mi ne vemo zakaj. Saj veste, da moški na seks mislijo veliko več kot ženske, kajne?

Žgečkanje
Ko se igrata in ko vas žgečka je popolnoma razorožen. Vaš smeh, vaša sproščenost, dotik in bližina … Kaj bi lahko bilo bolj vzburljivega kot igra, ki se lahko konča s poljubom in se nadaljuje v seks?

Ko ga tišči na stranišče
Ko mora na malo potrebo, je hitro zelo potreben. Očitno se nekaj dogaja tam spodaj, da so "pritisnjeni“ vsi pravi gumbi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.