Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Da ne seksaš tako počasi, kot delaš!

Gostilna išče šefa Voyo/zurnal24.si
Martina je v šovu Gostilna išče šefa ponovno nasmejala s svojo hudomušnostjo ...

"S totega pa res nič ni, najboljše, da gre še srat," se je nad Sašem, ki je bil v kuhinji včeraj zelo počasen, pritožila Lidija, ko jo je ta popihal na stranišče.  Martina se ni želela vmešavati, da ne bi izpadla najslabša, a se ji ni uspelo zadržati. Sašo se ji je pritožil, da ni navajen 120 gostov vsak dan in spanja po le dve uri, Martina pa mu je odgovorila: "To ni šiht, to je šov." Ko je Sašo, kljub Martininem preganjanju, še kar mečkal, se je ta v svojem šaljivem slogu razjezila: "Kak tak seksaš tudi porkama**** … jaz tebe ne bi imela v postelji."

Sicer pa je bila grobih besed deležna tudi Martina, ki se je na Mitjev račun pošalila tako, da mu je za hlače zataknila brinovo jagodo. "Ma je*** ti mater pi***, skozi vas rešavam, na vsaki kur******, ki je niste sposobni popraviti, in vsakič, ko se sklonim, moram dobiti pof***** jagodo notri v rit. Veste, kako znam bit jaz pof***** zloben ... zdaj boste videli, kako znam biti jaz zloben in kako boste jokali," a sta se Martina in Mitja na koncu le zmenila. Bo Mitja vseeno uresničil svoje grožnje?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.