Magazin > Odnosi in prosti čas
670 ogledov

Da, tudi to je varanje

varanje Profimedias
Nezvestoba je lahko tudi kaj drugega, ne samo seks z drugo osebo. Predstavljamo vam pet znakov varanja, ki ne vključujejo seksa.

Ignoriranje partnerja

Tudi, če ignorirate klic ali sporočilo vašega partnerja, je to način varanja. Vašemu izbrancu oziroma izbranki to daje več razloga za dvome. Poleg tega pa jih boli, da se oni vam posvečajo več, kot vi njim.

Odpovedujete zmenke brez razloga

včasih se zgodi, da odpovemo zmenek ali druženje s partnerjem, ker se nam preprosto ne da biti z njim. Povsem normalno je, da ljudje potrebujemo čas zase, a če se zmenkom preveč izogibate, pomislite, ali je sploh vredno biti v tej vezi.

Vsa pozornost je na vas

Vaš partner ali partnerica ni z vami samo zato, da bi se vi počutili bolje. Skupaj sta zato, da osrečujeta eden drugega in ne mislita samo nase. Ne bodite egocentrični in pomislite kdaj tudi na to, kaj potrebuje partner.

Ne želite reševati težav

partnerju dajete prazne obljube, ki jih kasneje ne izpolnite. Govorite tisto, kar morate govoriti samo zato, da se izognete prepiranju? Čas je, da se vprašate, ali ima vaša veza sploh še smisel.

Dajete upanje

Partnerju dovolite, da namesto vas načrtuje vašo/vajino prihodnost, med tem ko imate sami drugačne želje. Ljubljeni osebi ne dajajte lažnih upanj.

Komentarjev 2
  • radsemastimzmesom 09:49 01.september 2015.

    jozi, ti bo K.D. odgovoril/a, ona obvlada zadevo. glede na zapisano v zgornjem besedilu, mislim, da je to, o čemer pišeš, vsekakor varanje, tako da te lahko skrbi.

  • allstarr111 23:02 31.avgust 2015.

    tota pras.... je ravno včeraj zelo globoko pogledala postreščka v Macu, bil je nek latino ampak da sem pošten do sebe in nje precej mlajši od mene in dosti bolj mišičast in postaven, je pa res da ni tako zelo ...prikaži več lepo situiran kot jest. je to varanje ali naj me ne skrbi ? Ker če je jo bom naružil koj ko pride iz šihta, banda babja.