Magazin > VIP
805 ogledov

Damjan Murko moral zapustiti podelitev viktorjev

Viktorji, Damjan Murko Saša Despot
V dvorani smo opazili, da je Damjan Murko, ki je sedel v prvi vrsti, kar na enkrat izginil. Povedal nam je, zakaj je predčasno zapustil dvorano v Portorožu.

"(smeh) Že na Facebooku sem napisal, da sem iz protesta zapustil viktorje, ker nisem bil nominiran," je za Žurnal24 povedal vedno nasmejani Damjan Murko in dodal: "Šalo na stran! (smeh). Sicer pa dolžnost kliče. Ta večer sem imel dva nastopa. Enega sem odpovedal, ker se mi je zdelo zelo nekorektno do organizatorja, da se ne odzoveš na povabilo, kot je to naredilo kar nekaj povabljencev in celo nominirancev. Sploh, če gre za takšno prireditev, kot so viktorji! Prireditev sem sicer predčasno zapustil, ker sem imel ob polnoči nastop na Rogli."

Sicer pa bi Damjan zadevo speljal malce drugače: "Mogoče bi jaz to naredil malo drugače. Mogoče kakšno kategorijo manj, kakšno več. Spomnim se recimo, da so nekoč podeljevali 'limone' tistim, ki so na sceni naredili kakšen lapsus ali pa neumnost. Mislim, da bi to bilo duhovito, zanimivo in da bi celotno zadevo malce popestrilo."

"Delovalo je prisiljeno"

Štajerski slavček meni, da se je letošnja prireditev zdela malce prisiljena: "Malo so me presenetili, saj se je zdelo, kot da sproti malo režirajo. Voditelj, ki je sicer izreden in zelo dober komik, je vedno znova dajal informacije, kdaj je treba ploskati na primer. Vse skupaj je delovalo prisiljeno." Dodal je tudi, da se zaveda, da viktorjev eno leto ni bilo in da je treba organizatorjem čestitati, ker so si upali obuditi legendarno priredite: "Lansko leto jih ni bilo, letos pa so organizatorji stopili v zelo velike čevlje. Kakorkoli zadevo obrnemo, viktorji so bili in organizatorjem je res treba čestitati."

Murko pogrešal glamur

Za Žurnal24 pa je pokomentiral tudi rdečo preprogo: "No, če samo pogledamo rdečo preprogo, ki to ni bila, sem pogrešal glamur. Tako pri moških kot tudi pri ženskah. Mogoče so se nekateri polenili kar se tega tiče. Jaz sem si za to prireditev kupil novo obleko, ker je treba pokazati spoštovanje do prireditve in do organizatorjev."

 
Komentarjev 8
  • Peter Uršič 16:27 26.april 2017.

    a še vam sedaj ni jasno da svovenski precednik države samo predsravlja našo državo in ničesar več

  • stanekos 20:24 24.april 2017.

    Me res firbec matra, kako izgledajo njegovi 'nastopi'. Kaj dela? Pet ne zna.. A mečejo jajca vanj? A ga v nafto namočijo, potem pa s perjem posujejo, nato pa mečejo vanj pikado?

  • Harrison 17:50 24.april 2017.

    On bi limone delil. Tam bi za sigurno bil edini nominiranec. Kipec pa bi malo izoblikovali, da bi bil primernejši za pene*tracijo.