Magazin > VIP
37 ogledov

Damjan Murko po odškodnino na sodišče!

damjan murko K. B.
Pevec Damjan Murko je presrečen, saj so ujeli voznika, ki je trčil v njegov avtomobil in zbežal.

damjan murko | Avtor: Facebook Facebook
"Imeli smo srečo. V sredo so ga našli, in to čisto po naključju med kontrolo prometa. Policisti, ki so ga ustavili, so ugotovili, da je brez vozniškega dovoljenja in da na avtu, ki je bil poškodovan, niso bile prave registrske tablice,“ je za Žurnal24 povedal Murko in dodal, da ga je nesreča močno pretresla, saj sta bila poleg njega v vozilu tudi žena in sinček. "Bili smo na poti k prijateljem. Med zavijanjem na desno je trčil v zadnji del našega vozila. Polovica ga manjka. Na srečo nismo bili poškodovani, lahko pa bi se zgodilo najhujše. S to mislijo v glavi bomo postopali na sodišču,“ še pravi pevec, ki bo za strah in šok zahteval odškodnino.

"Vesel sem, da ga je policija našla. Pa ne le zaradi škode, ki bo sedaj povrnjena, ampak zato, ker se mi zdi, da se življenje vedno obrne tako, da sem na koncu zmagovalec. Dobrota je vedno poplačana,“ je za konec še poudaril Murko, ki danes praznuje rojstni dan.

Komentarjev 7
  • pilotko 11:42 07.februar 2016.

    Očitno je Murko naletel na nekoga, ki mu bo še zobe zbil po koncu procesa in bo končno mir in tišina vsaj nekaj časa.Dajmo se presenetiti !

  • izRODEk 12:34 06.februar 2016.

    Spomenik narodnemu heroju, kateri je zbil murkota! :)

  • AnzeSmolej 09:11 06.februar 2016.

    Bollj ko se trudimo da se ga pozabi, bolj on skače kot nadležna muha okoli novinarjev in se promovira. Dejansko ves njegov biznis smo MI ki ga ne maramo. Kaj je najhujše kar lahko zakuhaš prihatelju, sodelavcu, sorodniku? Da mu ...prikaži več podariš Murkotov "sexi" koledar! :)))Sprijaznimo se, da je on slovenski mini Kardashian. In je slaven samo zato ker je slaven. Če bi se temu sploh lahko rekla slava v Sloveniji, kjer ga pozna mogoče 200.000ljudi. V svetovnem merilu je on kot sosednja kokoška.