Magazin > VIP
38 ogledov

V zakonu Damjana Murka močno škripa

Damjan Murko Klavdija Gobec
Pevec Damjan Murko je v hudem sporu s svojo ženo. Naredil bo vse, da reši situacijo.

V zakonu Damjana Murka in Maje je prišlo do hujšega spora. Kaj točno se dogaja, ali se obeta ločitev in ali zakonca res živita narazen, smo povprašali Murka. Potrdil nam je, da so se zgodile določene stvari, da pa ne razmišljata in se nista pogovarjala o ločitvi.

"Mislim, da se da z iskrenimi pogovorom še vedno rešiti vse. Imava otroka, sva pet let poročena, skupaj sva deset let. Jaz se bom boril,“ je povedal in na vprašanje, če drži, da se je odselil, odgovoril, da se je določenem trenutku umaknil, je pa načeloma še vedno doma. "Da me je vrgla čez vrata, je privlečeno za lase. To ne drži. Je pa res, da sva v čudnem obdobju, ko se mogoče iščeva," je še priznal.

In kaj je bilo jabolko spora? Murko pripoveduje, da se žena v določeni meri ni strinjala z objavo fotografij njunega sina. "Sprva ni imela nič proti objavi za plačilo. Fotografije smo prodali, to je bilo vse v redu. Ko pa so jih začeli objavljati drugi mediji, pa je nastal problem. Ne morem nadzorovati medijev, ker jih je preveč in težko nekomu obrazložim, zakaj se je to zgodilo. Če nekdo napiše vir, se je težko podati v tožbo. Žena mogoče tega ni razumela. Če se bo le dalo, ji bom skušal to dopovedati".

"Mislim, da bova spor rešila. Stvari so se ponavljale. Moram biti iskren, da znam tudi sam biti malo trmast, in tudi po moji krivdi so se določene stvari ponavljale in je mogoče tudi zaradi tega žena malo znorela," še potoži pevec, ki se skupaj z ženo trudi, da sin Tiar spora ne bi občutil. Kot družina, pravi, še vedno funkcionirajo, so skupaj, se igrajo in podobno.

Komentarjev 3
  • mph 16:17 09.junij 2013.

    Verjetno je ta hud spor v smislu, da mu je rekla ... ti ti ti ... če danes ti ne pomiješ posode ne bo "akcije" .... ampak, ker se s to bedo od človeka nihče več ne ukvarja, mora iz ...prikaži več vsake muhe narediti slona.

  • ARBAJTER 22:49 08.junij 2013.

    Domišlajv kot je, si drugega ne zasluži.

  • joc2013 21:36 08.junij 2013.

    Kaj ne bo v težavah, če ima plemeniti prste vmes, kdo pa verjame, da je on naredu otroka.S čim naj bi ga naredil, z milnimi mehurčki in tako meglo v jajcih kot jo ima v glavi?Kako lahko pride ...prikaži več tak članek v medije?