Slovenija
78 ogledov

Damjanovič želi postati ljubljanski župan

Damjanović Anže Petkovšek
Direktor Slovenske filharmonije Damjan Damjanovič želi kandidirati za župana Mestne občine Ljubljana na jesenskih lokalnih volitvah.

Kot je Damjan Damjanovič povedal za Pop TV, program še pripravlja, za seboj pa ima mlado ekipo. Kljub temu da je član SDS, bo na volitvah nastopil kot neodvisni kandidat.

Damjanovič je še dejal, da se je veliko pogovarjal z mladimi, skupaj pa so po njegovih besedah ugotovili, da Ljubljani nekaj manjka. "Najlepše mesto na svetu je treba nadgraditi še s kakšno vsebino," je dejal direktor filharmonije, ki meni, da je dovolj prepoznaven.

Po njegovem mnenju je v Ljubljani treba ohraniti izjemno kulturo, potreben pa je tudi vrhunski šport, ki je po njegovih besedah ena od najboljših promocij mesta. Dodal je še, da se ne sme zanemariti gospodarske dejavnosti, ki je bila v preteklosti v Ljubljani in ki jo bodo ponovno vzpostavili.

Ali se bo za županski položaj znova potegoval zdajšnji župan Zoran Janković, še ni znano. Svojo odločitev bo, kot je že večkrat povedal, sporočil 9. maja.

Komentarjev 18
  • se_eden 12:09 27.marec 2014.

    Ljubljana rabi župana, ki bo mesto naredil prijazno tudi Ljubljančanom in ne samo turistom...

  • mirko 11:41 27.marec 2014.

    Vzemi kako zdravilo proti psihičnim težavam, boš videl, da se boš boljše počutil.Če pa hočeš naredit za svoje zdravje res nekaj koristnega, pa le stopi k kakemu dobremu psihologu.

  • dragec 10:56 27.marec 2014.

    No, no, saj SSDSS ima agente, ki vse raziskujejo, tudi tebe bodo,pazi se prihajajo