Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

V hiši Big Brother ostali samo še štirje

big brother voyo.si
Finale šova Big Brother bodo dočakali le štirje tekmovalci.

Hišo sta za zapustila Mitja in Ana. Prvi je hišo zapustil Mitja, ki je v studiu povedal: "V hiši je bilo super, imeli smo veliko nalog. Najbolj zanimiva je bila radijska postaja. Pravi, da se je najbolje razumel s Tomažom in Sebastjanom, za romanco z Ano pa pravi, da ni prihodnosti.

Druga je hišo zapustila Ana, ki pravi, da ne bi izbrisala nobenega spomina iz hiše in da ji ni žal, za nobeno dejanje. Dodala je, da si ni mislila, da bo ostala toliko časa in da komaj čaka, da bo poletje preživela s Pio. S to sta se tudi najbolj zbližali, kar se je videlo tudi v šovu in ob razglasitvi, da Ana odhaja, ko se Pia ni in ni mogla sprijazniti, da njena prijateljica odhaja.

Hišo sta zapustili tudi Soraja in Suzana. Soraja je povedala, da je hvaležna za izkušnjo in da je spoznala nove ljudi iz Slovenije ter da se je vsaj malo naučila slovensko. Tako Suzana kot tudi Soraja sta voditeljici povedali, da zmago privoščita Sebastjanu.

V petek nas čaka veliki finale, kjer bomo izvedeli, ko bo zmagal Big Brother in s tem osvojil 50 tisoč evrov. Za koga navijate?

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.