Šport > Nogomet
32 ogledov

Pri Barçi že pestro kadrovanje

Dani Alves Barcelona EPA
Pri aktualnih španskih prvakih sestavljajo igralski mozaik za prihodnjo sezono.

Brazilec Neymar in Argentinec Javier Mascherano bosta tudi v prihodnji sezoni nosila dres aktualnega španskega prvaka Barcelone, medtem ko jo Brazilec Dani Alves zapušča, je danes dejal športni direktor kluba Roberto Fernández.

"Po odlični sezoni, ki jo je imel, bi bilo logično, da bi Alves še naprej igral za naš klub, vendar se je odločil drugače," je ob odhodu 33-letnega Brazilca, ki je v Barceloni od leta 2006, dejal Fernández.

Alves v Juve?

Alvesa mediji povezujejo z odhodom v Juventus, k italijanskemu državnemu prvaku pa naj bi se preselil tudi Mascherano, vendar je zanj športni direktor katalonskega ponosa dejal: "Mascherano bo ostal v Barceloni. Prepričan sem, da se bomo z njim dogovorili za podaljšanje pogodbe, saj je zelo pomemben člen naše ekipe. Nekaj podobnega velja tudi za Neymarja. Pri njem nikoli nismo bili v dvomih," je zatrdil Fernández in dodal, da se Katalonci zanimajo za 22-letnega španskega reprezentančnega vezista Denisa Suáreza.

"Z minulo sezono smo izredno zadovoljni, saj smo ob državnem prvenstvu osvojili tudi pokalno lovoriko. Z izjemo aprila, ko smo izpadli iz Lige prvakov, v domači ligi pa smo izgubili tri tekme, smo ves čas delovali zelo dobro," je še dejal Fernández.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.