Magazin > VIP
74 ogledov

Danica blokirala oboževalca

Danica Lovenjak Arhiv salona Bjutik
Danica Lovenjak blokirala vztrajnega oboževalca. "Njegovo obnašanje ni normalno,“ pravi.

Danici Lovenjak že nekaj časa sive lase povzroča zvesti oboževalec Sandi, ki je z njo ves čas po Facebooku iskal stik. "Vsak večer mi je pošiljal pesmice. Večkrat sem ga prosila naj preneha, a ni. Postalo je tako moteče, da sem morala nekaj ukreniti," je za naš portal povedala Danica in dodala, da ga je na omenjenem družbenem omrežju blokirala, saj je od prijateljev izvedela, da ji grozi. "Prijatelji so mi sporočili, da je tudi njim pisal in jim rekel, da me, če me on ne more imeti, nihče ne bo imel."

Danica pravi, da je grožnje vzela resno. "Ko sem to videla, sem ga blokirala. Z njim nočem imeti stikov. Njegovo obnašanje ni normalno,“ pravi lepotica, ki tovrstnih težav z drugimi oboževalci nima. "Vsak dan sicer dobivam sporočila in razne ponudbe oboževalcev, a tako grozno, da bi nekdo kljub opozorilom vztrajal toliko časa, še bilo.“

"Strla mi je srce“

Na obtožbe in pretekla poročanja medijev se je njen oboževalec sedaj odzval. Pravi, da je razočaran, da se po Facebooku o njem širijo laži in da mu nekateri ne privoščijo sreče. "Danica Lovenjak je čudovita in lepa punca in o njej imam zelo lepe ljubkovalne besede, nikoli v življenju do nje nisem bil žaljiv ali vsiljiv. Žal pa me je pred dnevi razočarala in mi strla srce. Želim javno priznati, da sem jaz tisti skriti oboževalec, ki sem jo zasipal z lepim cvetjem oziroma z lepimi vrtnicami, skratka, sem dober moški, po srcu in po duši sem romantik in rad poklonim lepo cvetje, ker si vse ženske na tem svetu zaslužijo spoštovanje. Razočaran sem, da Danica ne zna spoštovati dobrih poštenih ljudi, kot sem jaz. /.../ Razočaran sem, da je bolj verjela prekletim lažem, očitno je, da so laži sedaj bolj pomembne kot jaz, ki sem bil do Danice vedno iskren in jo spoštoval,“ je Sandi zapisal na Facebooku in dodal, da nikoli ni imel slabih namenov. 

Komentarjev 1
  • jaki 23:22 05.januar 2015.

    :::Psihopat je, pravi lepotica...Oh, džizuskrajst LEPOTICA???,