Magazin > Film & Glasba & TV
70 ogledov

Darinka je doživela šok

Gvido, Kmetija Nov začetek, Darinka
1/10
Planet TV
Darinka je le dočakala tako želeni obisk družine na kmetiji. Obiskal jo je partner Gvido, ki je s seboj pripeljal njuno psičko. To pa ni bilo edino presenečenje za Darinko.

Darinka se je razveselila obiska partnerja Gvida, ki je s seboj pripeljal njuno psičko Megi. Kot ji je povedal, če ne bi bilo psičke, ne bi zdržal brez nje. Za Darinko je imel s seboj tudi darilo, termofor, da ji ne bo hladno. 

Darinka je bila malce potrta, ker si je želela videti hčerko. Po Gvidovem odhodu je zato doživela pravi šok, ko je zaslišala znani glas. "Slišim glas svoje hčerke in sem mislila, da mi bo srce podivjalo. Razjokala sem se kot mali otrok," je dejala. 

S hčerko Moniko sta govorili tudi o hudi življenjski preizkušnji, smrti Darinkinega sina. Monika je mamo potolažila, da redno obiskuje grob. Darinko je v šov Kmetija: Nov začetek prijavila prav hčerka, ker se ji je zdelo, da potrebuje nov začetek in bo lažje prebolela sinovo smrt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.