Magazin > VIP
52 ogledov

Darinkin partner ima napade ljubosumja

Gvido, Kmetija Nov začetek, Darinka Planet TV
Darinka je vajena, da jo življenje preizkuša. Moški v njenem življenju jo postavljajo pred takšne in drugačne preizkušnje.

Darinka, superfinalistka šova Kmetija: Nov začetek, ima za seboj veliko preizkušenj. Poleg sinove tragične nesreče jo je zaznamoval tudi alkoholizem bivšega moža. "Bilo je žalostno, veliko je pil, najbolj pa me je jezilo, da je za pijačo zapravil tudi ves moj denar. Fizično z menoj sicer ni obračunaval, a smo bili zaradi njegove odvisnosti neprestano brez denarja. Res je bilo težko, zato sem takoj, ko sta otroka odrasla in lahko razumela, kakšna je situacija, odšla," je za Story povedala Darinka. 

Pred desetimi leti je srečo našla z 22 let starejšim sosedom, s katerim se je pred petimi leti preselila v skupni dom in se takrat tudi uradno ločila od bivšega moža. "S partnerjem nama je lepo, čeprav je včasih tečen, saj se razlika v letih vedno bolj pozna," je povedala o novi zvezi. Pohvalila ga je, da je zelo pripraven glede opravil okoli hiše, a so po šovu težave nastale drugje. "Malce težje pa se spopada z mojo novo prepoznavnostjo, zato zna biti tudi ljubosumen. A to bo moral sprejeti, sama namreč nikoli nisem bila ljubosumna."

Darinka priznava, da se zaradi tega včasih tudi spreta, a kljub temu ostajata skupaj. Ali bo to za večno, ne ve, pravi pa, da si v primeru, da gresta narazen, novega partnerja ne bo iskala. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.