Magazin > Film & Glasba & TV
47 ogledov

Darja z nogo dražila Tomaža

darja, tomaž
1/2
voyo.si
Takšnih porednih igric od Darje res ne bi pričakovali …

Tomaž in Darja zadnje čase ogromno časa preživita skupaj in njuni pogovori postajajo vse bolj intimni. Tomaž je najstarejšo stanovalko hišo Big Brother med drugim "špikal“ z izjavami o njeni starosti in moških, nato pa sta se v spalnici pogovarjala o Darjinem življenju. Štorovčanka ni povedala nič konkretnega, je pa bilo možno iz njenih izjav razbrati, da ni najbolj srečna. "Določenih stvari ne morem in ne smem povedati,“ je povedala Darja, Tomaž pa ji je kljub temu postavil "diagnozo“.

"Celo mladost si živela v oklepu in sedaj ti je žal, da nisi prej ušla iz oklepa in zaplesala v svojem sijaju. Zdaj imaš tega že počasi polno glavo in bi to rada spremenila, ampak se ti zdi, da je že malo pozno. In si zmedena,“ ji je povedal Tomaž in jo vprašal, kaj ji manjka, saj se zdi, da ima vse in da je lahko na svoje otroke ponosna, kar se zdi Tomažu najpomembneje. "Morda ti bom zunaj povedala določene stvari,“ mu je na to odvrnila Darja, ki je bila sicer pred temi težkimi pogovori precej razigrana. Tomaža je med drugim provocirala tako, da mu je z nogo zlezla pod hlačnice.

Komentarjev 3
  • dragec 16:33 17.april 2015.

    Ne kisat v glavi, rada bi seksala, lulika si želi......

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:41 17.april 2015.

    ah ne..pa sej vidš da ona ni odrasla oseba. tko se obnašajo 3x mlajši in ona je tud umsko nekje na tej ravni. v otroštvu pač ni imela tok prilike bit razigrana zdej k je pa lahk je pa že ...prikaži več preveč vpeta v svojo dolgočasno ponavljajočo sedanjost. jz ji razigranosti ne zamerm sam tist z nogo je pa po mojem mnenju predelč šla kr če maš nekoga pač verjetno ne delaš takih stvari ane?

  • patron 11:23 17.april 2015.

    MISLIM, da se je začelo tastari še najbolj kisat v glavi.....