Avto
68 ogledov

Z darovi želi popraviti razbit ferrari

Razbiti ferrari
1/4
Thedeadferrari.com
Se počutite kot dobrotnik? Bi prispevali za popravilo ferrarija 458, ki ga je lastnik raztreščil na dirkališču Nürburgring? Ogromen račun namreč skuša poravnati tako, da je organiziral zbiranje sredstev prek javnih omrežij. V zameno ponuja zanimivo nagrado.

Pred nekaj meseci je voznik črnega vranca pognal v zaščitne ograje Nürburgringa. Dogodek je bil zelo boleč, saj je bila škoda na avtomobilu ocenjena kar na 210.000 evrov. Po domače - nastala je totalka. 

A nemški lastnik se s tem ni mogel sprijazniti in je stopil v akcijo. Organiziral je projekt The Dead Ferrari (Mrtvi ferrari), čigar namen je oživiti lepotca. Avto bo služil kot velikansko platno, na katerega bo lastnik nanesel vse fotografije tistih, ki bodo prispevali za obnovo. Za kvadratni centimeter pločevine je potrebno prispevati 3,99 evra, ob ustreznem večkratniku bo toliko večja tudi fotografija dobrotnika. Na ta način naj bi avto postal nekakšna umetnina na (hitrih) kolesih, vsak dan pa bo avto s portreti darovalcev videlo prek 5.000 ljudi, obljublja.

Da pa bi prepričal 50.000 ljudi v darovanje za dober namen, bo služila tudi končna nagrada za izžrebanega darovalca - lastnik  mu bo zastonj posodil avto za en mesec. A le darovalcu iz Evrope, ostalim bo nagrado kompenziral v obliki bona za najem avta prek Hertza ali Avisa.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.