Magazin > Horoskop in Numerologija
92 ogledov

Datum 12.12.2012 prinaša duhovne vpoglede

datum, 12.12.2012 Shutterstock
Današnji dan 12.12.2012 je numerološko zelo močen. Seštevek teh številk med seboj je Mojstrsko število 11/2.

Kaj sploh je Mojstrsko število? Števila mojstrstva povečujejo zmožnost biti v stiku s svojim višjim vodstvom. To so števila: 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 in 99. Za njih so značilni vibracije izjemne moči in energije, prirojena sposobnost doseganja slave, zahteva po osebnem mojstrstvu, odgovornost za veliko moč, ki jo poseduje Število mojstrstva, idealizem, visoka kreativnost, naravne sposobnosti vodenja, rojeni voditelji, naloga služenja, pomoči drugim na svoj edinstven način, visoka introspektivnost ter senzibilnost, potreba po delovanju v večjem obsegu z namenom prinašanja višjega dobrega človeštvu, potreba po neprestani kontroli svoje smeri, ekstremna čustva, potreba po izvajanju osebnih testov mojstrstva, kar vključuje izkušnje tako pozitivnih kot tudi negativnih značilnosti in vplivov mojstrskega števila.

Pomen Mojstrskega števila 11 je duhovni sel, kurir, sporočevalec...

Torej, to Mojstrsko število nas spodbuja na poti odkrivanja svoje resnice (razsvetljenosti), na kateri krepi našo duhovno inspiracijo kot vodilo. Modrost in znanja, ki jih pridobivamo, nato prenašamo na druge, da bi pomagali dvigniti duhovno zavedanje planeta. Lahko bi rekli, da je 11/2 rojeno za prinašanje duhovnih vpogledov na Zemljo.

Zapomnite si: Število mojstrstva je izredno močno – kako ga bo vsak posameznik uporabil, ta odločitev in izbira pa je dejanska preizkušnja in glavni test njegove duše. Čeprav 11/2 prihaja na Zemljo z namenom, da bi pomagala človeštvu, se mora soočiti z izbiro, kako bo uporabila svojo moč. 11/2 mora vedno živeti svoje življenje po duhovnih standardih – ali pa je izid katastrofa. Pa naj gre za osebo, ki deluje pod vplivi tega števila ali na določeno obdobje, kot je sedaj dan 12.12.2012.

Kombinacija 1 in 2 je tista, ki povzroča negotovost
Bistvo 1 je ona sama, samozavest, zanašanje na samega sebe – tu je prisotna celo dvojna mera vibracij tega števila, ko 1 podvojimo v 11. Na drugi strani pa je prisoten močan vpliv števila 2, ki se obremenjuje s tem, kako ga drugi sprejemajo. Ko se to združi, se izpostavijo pozitivni in negativni vidiki tega števila, kar pa se včasih kaže kot pomanjkanje samozavesti ter zaupanja.

Torej, naučiti se moramo verjeti v sebe, tudi ko v nas dvomijo vsi okoli nas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.