Magazin > Film & Glasba & TV
94 ogledov

David iz Big Brotherja: "Nisem si delal utvar"

David voyo.si
Izpadli tekmovalec Big Brotherja David Vrbnjak pravi, da bi z Ano Mari zunaj težko shajal.

David, kakšen je bil vaš prvi konec tedna na svobodi?
Ob petih zjutraj sem prišel iz Beograda, ob sedmih zjutraj pa sem že bil na poti na Pag. Tja sem se odpeljal s sosedom, ki je tam kupil in opremljal apartma, in očetom. V nedeljo sem bil zaradi obveznosti že nazaj v Sloveniji.

Bili ste kar 6-krat nominirani, največkrat s strani gledalcev. Kako si to razlagate, glede na to, da ste pri sotekmovalcih veljali za favorita?
Ne vem, ker sem še premalo časa na svobodi in ne vem, kaj točno se dogaja. Morda so se med nami sotekmovalci spletle prijateljske vezi, gledalci pa so me videli drugače.

Ko ste zaslišali svoje ime, ste bili veseli, da zapuščate hišo. Je bilo veselje zaigrano?

Bilo je pristno. Moram povedati, da sem bil na ostalih nominacijah potrt in žalosten, tokrat pa sem bil živahen. Verjetno sem čutil, da je prišel moj čas.

Pravite, da nekateri tekmovalci niso iskreni. Kdo in zakaj?
Nekateri se pretvarjajo zaradi taktike, drugi se iz takšnih ali drugačnih razlogov niso hoteli izpostavljati ali prikazati v slabi luči … Vsi smo bili v hiši na nek način drugačni kot zunaj.

Zakaj se s Tomažem na koncu nista več tako dobro razumela kot prej?
Tomažu sem večkrat povedal, da greva na pivo, ko prideva ven, in da se bova pogovorila. Definitivno verjamem, da je dobra oseba, rad pa provocira. Na to pa ne gledam kot na neko zelo negativno lastnost.

V hišo ste se vsilil z mamo. Kako bi opisali vajin odnos?
Najin odnos je super. Nanjo sem ponosen, tudi zato, ker mi tako kot oče že celo življenje stoji ob strani.

Kako se je vaše  bivanje v hiši spremenilo, ko je Darja odšla?
Morda sem se malo bolj odprl in bolj svobodno zadihal. Po drugi strani pa me je mama znala v določenih trenutkih pomiriti. Po njeni izselitvi pa sem se moral pomiriti sam. Kako dobro mi je to uspevalo, je bilo odvisno od situacije.

Darja nam je povedala, da se ji je zdelo nizkotno, ko so prikazali vaše samozadovoljevanje in tudi solze po njenem odhodu. Kako gledate na to?
Na samozadovoljevanje gledam kot na nek naravni pojav, ki ga izvaja vsak izmed nas. Mislim, da ne gre za tabu temo, niti zunaj niti v naši družini. Glede solz – mislim, da bi vsak potočil solzo, ko se mora posloviti od mame.

Tvoji mama je za nas tudi povedala, da je bila ogorčena nad nekateri komentarji. Boste prebrali odzive bralcev?
Nekaj sem jih že prebral. Starši in prijatelji so me pripravili na to, da so se pisale tudi nizkotne stvari. Pisali so o mojem neprimernem obnašanju – da sem rigal, spuščal vetrove, da sem premalo razmišljal s svojo glavo. Sicer pa sem človek, ki se s slabimi komentarji ne obremenjuje. To je treba vzeti v zakup.

Tudi sostanovalci so omenili, da mnogokrat ne razmišljate s svojo glavo, ampak raje sledite drugim. Ali to drži?
Res je. Včasih razmišljam s svojo glavo, če se strinjam z mnenji drugih, pa se jim pridružim. Če pa mi njihovo mnenje ne bi bilo všeč, potem pa bi začel razmišljati s svojo glavo.

Ste vodja?
Ne. Rad sem voden.

V hiši ste omenili tudi svoje nekdanje dekle. Ste z njo že navezali stike?

Nisem še našel čas.

Pa jo boste poskusili kontaktirati?
Da.

Zakaj sta se razšla?
Oddaljila sva se drug od drugega.

Razkrili ste, da ste se v šovu zaljubili v Ano in Ana Mari. Se hitro zaljubite?

Niti ne. Moram povedati, da zveze ne prebolim hitro. V hiši Big Brother so čustva povsem drugačna. Msilim, da se je v šovu vsak od nas zaljubil hitreje kot običajno.

Nataliji se je zdelo potrebno, da vas je postavila na realna tla. Kako se vam je zdel njen komentar v spovednici, da med vama ne bo nič? Je bilo to potrebno?
Na nek način je bil potreben. Če ti da ženska vedeti, da je ne zanimaš, se umakneš.

Ste se sukali okoli nje?
Je simpatična, a sva si značajsko zelo različna. To sem opazil tudi pri Ani in Ani Mari. Čedalje bolj je bilo opazno, da so med mano in njima razlike, ki so mi dale vedeti, da bi v realnem življenju z njima težko shajal.

Tudi pri Ani Mari ste opazili te razlike?

Nekaj je šov, nekaj pa resnično življenje. Nikoli ne reci nikoli … Definitivno si ne bom lagal. Ana Mari je sama rekla, da do mene čuti prijateljstvo in da dvomi, da se bo to spremenilo. Takrat sem tudi sam pomisli, da bi bilo bolje, da tudi zunaj ostaneva prijatelja. Kaj več, pa žal ne bo šlo.

To pomeni, da se ne boste borili zanjo?

O tem se bomo pogovarjali, ko bomo vsi zunaj. Ančka je trenutno še v šovu.

Sta se s Tiborjem že kaj slišala?

Ne, izvedel sem, da je bil tudi on na Pagu. Slišal sem se s Tino. Tudi Žigo sem klical, a ni bil dosegljiv. Sicer se bom poskušal z vsakim izpadlim povezati.

Ste upali, da boste v šovu našli ljubezen?

Nisem si delal utvar, sem pa dopuščal tudi to možnost.

Kako se bo Ana Mari sedaj odrezala v šovu, ko jo je zapustil še zadnji zaveznik?
Ne vem. Upam, da si bo našla drugo oporo.

Kaj ste se v šovu naučili o sebi?

Da je treba marsikdaj razmišljat s svojo glavo in da sem pozitivna in resnicoljubna oseba. Opazil sem tudi, da sem malo preveč vzkipljiv. To bom skušal popraviti. V bistvu mi je Big Brother prinesel več pozitivnih kot negativnih spoznanj.

Komentarjev 1
  • c1305166 09:58 09.junij 2015.

    Prebral cel članek a nisem zasledil nobenih presenetljivih besed o Ani Mari. Žurnal, prosim, ne posnemat 24ur, kjer je kurbanje za kliki stalna praksa.