Šport > Nogomet
17 ogledov

De Boer bo premislil o ponudbi Londončanov

De Boer Ajax Barcelona Liga prvakov Amsterdam Arena EPA
Moštvo Tottenham Hotspur išče novega trenerja, za prvo tarčo pa so si izbrali trenerja Ajaxa Franka DeBoera.

Pred dnevi je amsterdamski Ajax še četrtič zapored osvojil naslov državnih prvakov, zdaj pa se jim obeta, da ostanejo brez tvorca uspehov, trenerja Franka de Boera. Slednji se pripravlja na pogovore z vodstvom londonskega Tottenhama, ki si želi Nizozemca pripeljati kot zamenjavo za Tima Sherwooda, kateremu se čas na klopi Spursov izteka že odkar je prvič sedel nanjo. 

Londončani so se za de Boera zanimali že med zimskim prestopnim rokom, a so takrat prejeli jasno sporočilo, da nekdanjega nogometaša Barcelone selitev ne zanima. Zdaj se je zadeva nekoliko spremenila, saj je de Boer dejal, da ga pogovori z angleškim prvoligašem še kako zanimajo in prav lahko bi se zgodilo, da bi se po koncu sezone preselil v Anglijo.

"K pridejo predstavniki Tottenhama, želim slišati kaj imajo povedati, seveda po 3. maju. Jasno je, da morajo imeti dober načrt, Ajaxa ne bi zapustil kar tako. A Spurs so ekipa za katere imam dober občutek, igrajo dober nogomet. Po zadnji tekmi so jasno izrazili zanimanje meni in (športnemu direktorju op. a.) Marcu Overmarsu in razmislil bom o tej možnosti. Govoril bom in poslušal, po tem pa se bom prepustil mojim občutkom," je dejal mlajši od dvojčkov de Boer. 

 

 

Komentarjev 1
  • jojo15 12:33 01.maj 2014.

    En zelo dobra igrica, za si krajšat čas ;)Samo 30% igralcev lahko preseže mejo 100 metrov na smučarski skakalnici. Vašemu prijatelju je že uspelo. Lahko tudi vam?Pojdite skakat na:http://s1.skijumpmania.com/r35693