Šport > Nogomet
19 ogledov

De Gea bližje podaljšanju kot Realu

david de gea EPA
Van Gaal nanj v zadnjih tednih ni računal, nato mu je "spektakularno" razpadel veliki prestop v Real, po vsem tem pa bo De Gea najbrž še podaljšal pogodbo z Unitedom.

Pri tako želenem prestopu v Real Madrid so odločale minute, na koncu pa se je vse zaključilo s "spektakularnim kolapsom", drama pa se nadaljuje z medsebojnimi obtožbami Manchester Uniteda in belega baleta, medtem ko je zlomljeni David de Gea do torkovih jutranjih ur nemočno postopal po ulicah domačega Madrida.

De Gea se je nato na zahodu prestolnice pridružil zboru reprezentance, kjer lahko počasi pozabi na vse neprijetne dogodke zadnjih nekaj tednov. Cilj je povratek v vrhunsko formo, njegov agent Jorge Mendes pa ima cilj, da se maksimalno osredotoči na prihodnost v Unitedu, zato je po poročanju španskih medijev blizu tudi - podaljšanje pogodbe z "rdečimi vragi".

"To je edina prava pot. Moramo ga vrniti na zelenico," je sporočil slavni agent, ki mu je najbilj cenjeni varovanec nedavno podaril njegov lastni grški otok.

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.