Šport > Nogomet
25 ogledov

De Gea brez komentarja

david de gea dsada EPA caption dsadsa
David de Gea se ob prihodu na priprave španske nogometne reprezentance ni skrival pred novinarji, a z njimi kljub temu ni spregovoril besede.

Španski vratar David de Gea je veliki osmoljenec poletnega prestopnega roka. Ko je že kazalo, da sta se Real Madrid in Manchester United dogovorila za prestop enega najboljših vratarjev na svetu, se je zataknilo pri posredovanju dokumentov, kar je pripeljalo do tega, da je Real zamudil uradni prestopni rok.

De Gea se je v Madridu pridružil ekipi selektorja Vicenteja del Bosqueja, kjer so predstavniki sedme sile zaman poskušali pridobiti odzive na njegovo propadlo selitev v špansko prestolnico.

''Sami ga vprašajte,'' je na vprašanje novinarja odvrnil Juan Mata, sicer nogometaš Manchester Uniteda, medtem ko se je Iker Casillas le nasmehnil.

Ob 8:40 je na prizorišče prispel tudi glavni akter prestopne sage. Nasmejan, poročajo španski mediji, a nepripravljen na pogovor z novinarji, katerim se je izogibal že v torek, potem ko je novica o neuspelem prestopu s svetlobno hitrostjo obkrožila svet.

Govorice o prihodnosti španskega vratarja pa za zdaj ne pojenjajo. AS poroča, da bo moral Real v tolažbo za neizpolnjeno obljubo plačati 10 milijonov evrov odškodnine, Marca pa piše, da naj bi De Gea razmišljal o podaljšanju pogodbe z Manchester Unitedom, s katero bi prejel 2.3 milijona evrov več, kot mu je ponujal španski velikan.

Saga se, kot kaže, nadaljuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.