Šport
24 ogledov

De Gea ne želi podpisati

david de gea EPA
David de Gea ima že nekaj časa na mizi pogodbo, ki bi mu na teden navrgla več kot 195 tisoč evrov, a vseeno je njegova prihodnost pri Manchester Unitedu še zelo vprašljiva.

Davidu de Gei se bo pogodba z rdečimi vragi iztekla po naslednji sezoni, pri Manchester Unitedu pa si želijo podaljšati sodelovanje z izjemnim španskim vratarjem. A ta zavrača podpis pod pogodbo, ki bi mu prinesla status najbolje plačanega vratarja na Otoku. Pregovore med de Geo in Unitedom budno spremljajo tudi pri madridskemu Realu, ki si želi 24-letnega čuvaja mreže pripeljati nazaj na Pirenejski polotok.

Pri Unitedu so vse bolj zaskrbljeni. "To zdaj že dolgo traja. Želim, da bi ostal, a v tem primeru nisem šef jaz, ampak igralec. Ta lahko reče da ali ne," je povedal nizozemski strateg na klopi vragov Louis van Gaal in dodal: "O tem morate povprašati Davida de Geo. On mora podpisati pogodbo. Ponudili smo mu veliko denarja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.