Šport > Nogomet
13 ogledov

De Gea že prodaja hišo v Angliji

david de gea EPA
Po pisanju nekaterih angleških medijev dosedanji vratar Manchester Uniteda David De Gea že prodaja hišo pred selitvijo v Madrid.

David De Gea je zelo blizu selitvi k madridskemu Realu, španski vratar naj bi že prodajal svojo hišo v Altrinchamu. Cena za nakup nepremičnine, ki vključuje tudi savno, telovadnico, domači kino, igralno sobo, znaša 2,75 milijona funtov (3,87 milijona evrov).

Španski mediji so prav tako že kar nekaj časa prepričani, da je selitev mladega Španca le še vprašanje časa. De Gea sicer vstopa v zadnje leto svoje pogodbe z Manchester Unitedom, pr rdečih vragih pa najverjetneje ne bodo tvegali, da izjemnega vratarja po koncu naslednje sezone izgubijo brez odškodnine. V zadnjih dneh se kot najverjetnejši menjavi za španskega reprezentanta omenjata Nizozemec Jasper Cillessen (Ajax) in Francoz Hugo Lloris (Tottenham). 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.