Magazin > VIP
48 ogledov

Našla novega krivca za Jackovo smrt

Debbie Rowe Michael Jackson Reuters
Debbie Rowe, nekdanja žena pokojnega Michaela Jacksona, je prepričana, da je za Jackovo smrt kriv njegov nekdanji zdravnik Arnold Klein.

Debbie je medicinska sestra, ki je nekoč delala za Arnolda Kleina, preko katerega je tudi spoznala kralja popa Michaela Jacksona. Ker dobro pozna oba, je prepričana, da je prav Klein posredno kriv za Jackovo smrt, kar namerava povedati tudi na sodišču. Debbie bo na prostor za priče sedla naslednji teden, ko bo pričala na sojenju proti organizatorju koncertov AEG, ki ga tožijo Jacksonovi trije otroci.

Jacksonova nekdanja žena namerava na sodišču povedati, da je videla fotografije, na katerih je razvidno, da je Michael Kleina obiskal le nekaj dni pred smrtjo junija 2009. Po novici, da je zvezdnik umrl, naj bi Debbie poklicala zdravnika in mu rekla: "Kaj za vraga si mu dal? Umrl je in za to si kriv ti!" Na sodišču bo še pojasnila, da je bil Klein tisti, ki je Michaelu vbrizgal smrtonosno mešanico zdravil in da ga je omamljal že več let.

Sojenje se lahko obrne v drugo smer

Njeno pričanje bi lahko popolnoma ovrglo trditve Jacksonovih, ki AEG tožijo zato, ker naj bi bili oni posredno krivi za Michaelovo smrt, češ da so ga priprave na 50 koncertov močno izčrpale, poleg tega pa bi morali ustrezno preveriti Conrada Murraya, ki je bil obtožen njegovega uboja (vbrizgal naj bi mu smrtonosno mešanico zdravil).

Sojenje podjetju AEG se je začelo aprila in se bo nadaljevalo vse do septembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.