Svet
44 ogledov

Deček s fotografije ima nov dom

Predoziranje Policija East Liverpool/Ohio
Štiriletni deček iz Ohia, katerega fotografijo je pred nekaj dnevi skupaj z zadrogirano staro mamo in njenim partnerjem objavila tamkajšnja policija, je dobil nove skrbnike.

Iz sodišča za mladoletnike v Columbiani so sporočili, da sta vlogo za skrbništvo nad dečkom vložila njegova teta in stric. Deček je že pri novih skrbnikih v Južni Karolini. 

Skrbništvo je imela šest tednov

Ženska na fotografiji, 50-letna Rhonda Pasek je skrbništvo za dečka prevzela šest tednov nazaj in kot izhaja iz dokumentacije, ki so jo pregledali, izhaja, da ni bilo nikjer zabeleženo, da ima Pasekova težave z drogo.

Po objavi fotografije, se je oglasila tudi dečkova mama, 25-letna striptizeta Reva McCullough, ki so ji otroka odvzeli tudi zaradi drog. Za Dailly Mail je povedala, da želi otroka nazaj. "Ne jemljem več drog," je povedala in dodala, da sama nikoli ni vzela heroina. 

Policija je želela opozoriti javnost

Ameriška policija je fotografije objavila, da bi, kot so zapisali, "opozorili javnost "na situacijo, s katero se srečujejo na dnevni ravni".

Glede na policijsko poročilo, je policist Kevin Thompson opazil nenavadno vozeče vozilo, ki se je ustavilo sredi ceste. Moški, 47-letni James Acord, je poskušal speljati vozilo, četudi, kot je poročal policist, niti glave ni mogel držati pokonci, saj je bil pod vplivom drog. Poleg njega je neprisebna in vidno zadrogirana ležala Pasekova. Oba so z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico, otroka pa so prevezele socialne službe.

PREBERITE ŠE: 

dezurni@zurnal24.si

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.