Šport > Košarka
35 ogledov

Dečku za trenutek počilo srce

navijač sacramento kings Instagram
Neslana šala, ki si jo je na račun mladega navijača privoščila maskota košarkarske ekipe Minnesote Timberwolves, je bila zrežirana.

Božič je čas veselja, praznovanja in obdarovanja, a 'Crunch the Wolf', maskota NBA ekipe iz Minnesote, očitno ni prebral božičnega scenarija in na tekmi s Sacramento Kings poskrbel za val ogorčenja.

Volkovi so v domači dvorani Target Center gostili Kralje, ki so slavili s 109:105. Ob polčasu je maskota domače ekipe sodelovala pri obdaritvi nekaterih srečnih izbrancev iz občinstva.

Zadnji je prišel na vrsto navijač gostujoče ekipe, ki je v dar prejel igralno konzolo Play Station 4.

A to še ni bilo vse.

Po tem, ko je fantu izročil darilo, je 'volk' planil v smeh. Napovedovalcu je zašepetal na uho, da navijaču Sacramento Kings že ne bo podaril Play Stationa 4. V naslednjem hipu je pograbil darilo in ga navijaču iztrgal iz rok. Fant je razočarano obstal na sredini igrišča.

Timberwolves so na nevihto na družabnih omrežjih odgovorlli s fotografijo obeh glavnih akterjev in sporočili, da je darilo vendarle pristalo v rokah pravega naslovnika. ''Dajte no... Crunch ni Grinch,'' je sporočila NBA ekipa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.