Magazin > Lepota & telo
29 ogledov

Dekleta, na takšni dieti so striptizerji

channing tatum Profimedias
Postavni moški striptizerji morajo zadovoljiti želje svojih strank in zato so skozi celo leto na striktnih dietah, a priznavajo, da se vseeno kdaj pa kdaj tudi pregrešijo.

Glede na to, da so pred kratkim v kinematografih začeli predvajati film Vroči Mike XXL, najbrž marsikateri žensko zanima, kako se prehranjujejo striptizerji, ki to delo opravljajo vsak dan. Igralec Channing Tatum, ki je tudi producent filma, je povedal, da je tri mesece snemanja hudo trpel, ker je bil na strogi dieti. Resnični striptizerji pa so zaameriško revijo GQ povedali, da so diete že vajeni in da se vsaj enkrat na teden pregrešijo s hitro hrano ali sladkarijami.

"Držim se nizkokalorične diete, poleg tega pa skrbim, da v svoje telo vnesem dovolj tekočin. Včasih se seveda tudi pregrešim. Po navadi je to ob sobotah, ko si privoščim dan hitre prehrane,“ je povedal E. J. in dodal da je nor na nutello.

Njegov prijatelj Black Diamond pa je povedal, da je vegetarijanec in da obožuje zelenjavo, poleg tega pa dodal trik, ki ga najbrž ne pozna vsakdo: "Pred nastopom popijem kratko kavo, ki moj trebuh zelo zravna, poleg tega pa mi da dodatno energijo za ples.“

Ostali pravijo, da e izogibajo rižu, krompirju in seveda kruhu ter da ni dobro pretiravati s sadjem, saj vsebuje veliko fruktoze, naravnega sladkorja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.