Magazin > VIP
288 ogledov

Delon zlorabljal ženo in otroke

Alain Delon EPA
Alain-Fabien Delon je z intervjujem za Vanity Fair dvignil veliko prahu.

"Moja družina je bila pekel, moji starši pa moji največji sovražniki. Moje življenje nikoli ni bilo normalno, morda tudi nikoli ne bo. Odkar sem polnoleten, se jima izogibam,“ je izjavil 18-letni Delon, ki je še zlasti razočaran nad svojim slavnim očetom. Ta naj bi celotno družino trpinčil. "Moj oče ni bil nasilen le do moje mame, ampak tudi do mene in brata Anthonyja. Nekoč sem imel nesrečo z motorjem. Hudo sem se poškodoval. Čeprav je videl, da sem v bolečinah, me je pretepel. Včasih se je nad mano znašal tudi brez razloga," je še izdal mladenič.

Po ločitvi je mladi Delon ostal pri materi Rosalie van Breemen na Nizozemskem. "Iz dolgočasja sem kadil travo. Mama me je označila za narkomana in me poslala na zdravljenje. Zbežal sem in pristal v domu za brezdomce.“ Alain Delon je po tem dogodku na sodišču zahteval skrbništvo nad težavnim sinom. Dobil ga je, a Alain-Fabien svojega očeta kljub temu ni videl pogosto. Nato pa se je zgodila nesreča, v kateri je bilo neko dekle ranjeno s strelnim orožjem. "Bila je nesreča. Naredil sem veliko neumnost,“ se dneva spominja 18-letnik.

Pred kratkim se je na sinovo življenje odzval tudi veliki igralec. Izjavil je, da ga za sina zelo skrbi. "Bojim se dneva, ko bo spoznal, da življenje ni film.“

Komentarjev 2
  • širhakl 21:26 21.februar 2013.

    Točno tako,jastreb.

  • jastreb 15:07 21.februar 2013.

    A res? Znašal se je nanj? Pa daj Ir. K. kje maš odnos do lastnega jezika? Pa kakšen je to nivo pisanja? Novinarka my ass.