Slovenija
99 ogledov

Deložirali poslanca

deložacija podjetja, ivan vogrin
1/7
Suzana Kos
Lastniki izpraznili poslovne prostore poslanca, ki jih je imel v najemu v Kopru.

“Nismo več mogli čakati, saj se našemu podjetju že več mesecev dela dodatna poslovna škoda. Na naše klice in pisne pozive se ne Vogrin ne predstavniki njegovega podjetja niso več odzivali. Meni je celo rekel, da me bo tožil zaradi nadlegovanja, če ga ne neham klicati na njegovo mobilno telefonsko številko. Nato pa je pred slabima dvema tednoma novinarjem obljubil, da bo naše prostore izpraznil v čim krajšem času. In smo še kar čakali. Ker svoje javne obljube ni uresničil, smo ga deložirali mi,” razlaga Marjetka Štilec iz koprskega podjetja Veda invest.

Zamenjali ključavnico

Od oktobra in razdrtja najemne pogodbe se torej ni zgodilo nič, čeprav poslanec Ivan Vogrin javno in tudi svojemu strankarskemu šefu Gregorju Virantu po drugi strani zatrjuje, da svoje poslovne in finančne zadeve ureja. Samo Vedi investu Vogrin za najemnino dolguje več kot 14 tisoč evrov, a to podjetje ni edino z odprtimi terjatvami do njega.

“Zamenjali smo ključavnico na vratih in izpraznili prostore, ki jih je zasedalo njegovo podjetje Interles. Njihove stvari bomo deponirali v skladišču, poslovne prostore pa oddali ali prodali,” dodaja sogovornica. Včeraj so tako pobrali eksponate, dokumentacijo in preostalo opremo, reklamne vrečke Interlesa pa je veter žalostno raznosil po bližnjem trgu. Na okno poslovnih prostorov so nalepili list z napisom “Zaprto zaradi goljufije poslanca Ivana Vogrina”. Dolg bodo poskušali izterjati z izvršbo.jih je treba nameniti za razvoj gospodarstva in da mesto novih kreditov na kratki rok ne bi preneslo.

Komentarjev 18
  • privat 15:16 22.marec 2012.

    ja jezero..kje so tukaj besede politikov...naj bo za zgled drugim??' Vidiš pravico v takih barvah kot je!! Vsi so za na goli otok .....dal jim bi jaz turizma ...za zgled drugim kot pravijo!!

  • Žurnalček 23:02 21.marec 2012.

    Jaz pišam !

  • gggg 12:45 21.marec 2012.

    Kot prvo naj bo jasno da ne podpiram nikogar, ki ne poravna svojih dolgov.Kot drugo pa naj si raznorazni komentatorji preberejo zakone preden začnejo tukaj komentirat in šinfat. Vogrin ima doo in zakonska določila so zelo jasna glede tega ...prikaži več kaj je njegova osebna obveznost in kaj obveznost podjetja. In njemu osebno pač ne morejo in ne smejho ničesar zaseči, ampak samo tisto kar je v lasti podjetja.