Magazin > VIP
54 ogledov

Denis bi šel v Bar in Big Brotherja

Denis, Kmetija: nov začetek Planet TV
Denis Toplak se resničnostnih šovov še ni naveličal.

Zmagovalec šova Kmetija: Nov začetek Denis Toplak je za Žurnal24 povedal, da se bo prijavil v Bar in tudi v resničnostni šov Big Brother. "Ljudje želijo, da se prijavim. V komentarjih pišejo, da bi bilo zanimivo, če bi se pojavil še v kakšnem šovu in da pogrešajo Kmetijo. Pravijo, da bodo večeri sedaj dolgočasni, ker ne bo več Denisa."

Ali ga bo ekipa izbrala v šov, še ni znano. "Planet TV in produkcijska ekipa sta z resničnostnim šovom Kmetija: Nov začetek dokazali, da sta kos velikim produkcijam, zato je naval kandidatov na novi resničnostni šov Bar velik. Kasting pripravlja ista ekipa, ki je delala Kmetijo: Nov začetek, zato smo prepričani, da bo med prijavljenimi kandidati našla pravi nabor za nov resničnostni šov Bar. Ali bo v njej tudi zmagovalec Kmetije: Nov začetek, pa za enkrat še ne vemo, saj prijave zbiramo šele šest dni in iščemo najbolj zanimive kandidate. Izbrali bomo tekmovalce, ki bodo ustrezali profilu oddaje,“ pravijo na Planet TV.

Bi si želeli Denisa še enkrat videti v resničnostnem šovu? Glasujte!

Komentarjev 4
  • patron 10:59 17.december 2014.

    ja, me res zanima, keri bebci se bojo prijavili v big brother, to je pa res za debile.......denisu diši denar, sam tle boš prej odletel, ker te bojo bebčki prej ven vrgli....

  • Dusan Kokalj 06:35 17.december 2014.

    Tak butelj kot je Denis tako in tako ni za drugega kot za šove.Za bar je prebutast morda pa je primeren za big brotherja saj je šov samo za slaboumne.VSO SREČO TI ŽELIM. POKVARJENEC

  • wester62 20:53 16.december 2014.

    izgleda da veliko slovencev ne more živeti brez hinavščine in zahrbtnosti. zato ga pogrešajo. mi ki tega ne želimo ,ga nočemo več videti v šovih.