Magazin > VIP
154 ogledov

Denis iz Kmetije: "Ivonino novo oprsje je videti odlično"

ivona, denis Facebook
V preteklih dneh je bilo na Obali še posebej vroče. Posteljo sta si namreč delila vroča Ivona Pavlović in postavni Denis Toplak.

Na slovenski obali sta v preteklih dneh uživala dva resničnostna zvezdnika, finalistka Bara Ivona in zmagovalec Kmetije Denis, ki sta se spoznala že med snemanjem priljubljenega resničnostnega šova Bar. Denis, Darinka, Lara in Jasmina iz Kmetije so namreč barovcem nekaj časa pomagali v lokalu.

Postavni nogometaš nad novo pridobitvijo vroče Ivone ne skriva navdušenja: "Njeno oprsje zgleda odlično. Če si je to želela, je to preprosto super, saj je zelo srečna zaradi tega.“ Denis nam  v pogovoru zaupa tudi, da sta si ponoči delila isto posteljo, ne pa tudi strasti: "Skupaj sva spala, nič drugega. Podrobnosti pa veva samo midva,“ pove nasmejano. Glede svojega prijateljevanja z Ivono pa za konec še skrivnostno doda: "Z Ivono se zelo dobro razumeva in se v zadnjem času tudi veliko slišiva. Nikoli pa se ne ve, kaj vse se še lahko zgodi ...“

V pogovoru smo izvedeli tudi, da bo preostanek poletja zanj delovno naravnan, saj ga v Avstriji čakajo številni nogometni treningi. In tako se nam tudi ni treba spraševati, od kod mladeniču tako izklesano telo!

Komentarjev 2
  • dragec 07:52 16.avgust 2015.

    Poslovn ikmetavzar Denis

  • blueone 09:18 15.avgust 2015.

    sploh me ne zanima...spet sem izgubil mojih dragocenih 5 minut :-)