Magazin
53 ogledov

Denis Toplak: Ženske so včasih malo tečne

Brez cenzure Planet TV
Komentator oddaje Brez cenzure nam je povedal, kako je sedeti v studiu in se verbalno boriti se tremi zgovornimi ženskami.

"V novi zasedbi je zanimivo … Ženske so malo tečne včasih, sploh če so tri na kupu skupaj in se bodo sigurno obrnile proti meni v vseh situacijah, tako da se bom moral kar braniti,“ je za Žurnal24 povedal Denis Toplak, ki je že ustaljeni komentator oddaje Brez cenzure. Doda, da malo pogreša Jasno in da je najbolj trd oreh v zasedbi zagotovo Jerica Zupan.

"Jerica je kar glasna in je pripravljena, ker si s seboj nosi zapiske. Ne smem pustiti, da mi skače v besedo,“ doda Mariborčan in pove, da se sicer dobro razumeta in da je to del vloge, ki jo imajo v oddaji: "Moraš biti pripravljen na boj, se moraš boriti za to, da prideš do besede.“

Zanimalo nas je, če bi se odločil za obisk kmetije in trenutnih stanovalcev ter če mu je katera od tekmovalk simpatična: "Pa niti ne. Nobena mi ni tako padla v oko, da bi jo lahko izpostavil.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.