Magazin > Lepota & telo
457 ogledov

Denis Vikič v štirih mesecih ob 20 kilogramov!

denis vikič mediaspeed
Bar menedžer Denis Vikič o svojem boju s kilogrami.

Uspešni gostinec Denis Vikič, ki ga je Slovenija spoznala v šovu Bar, se je resno lotil hujšanja. Pri tem mu pomaga osebni trener Rok. "Hujšam s treningi, spremenil pa sem tudi prehrano. Jedilnik mi je predpisal Rok,“ pravi Vikič, ki redno trenira že tri tedne, in to 4-krat na teden.

"S hujšanjem sem začel zaradi boljšega počutja in zaradi tega, ker sem pridobil preveč kilogramov,“ je za Žurnal24 še povedal in dodal, da je hujšal že lani, ko je tehtal 98,5 kilograma. Takrat je v pičlih štirih mesecih izgubil 20 kilogramov!

Nato pa je prevzel Nebotičnik in časa za treninge je bilo vse manj. "Rok me je prepričal v ponovne treninge, za kar se mu zahvaljujem, ker se že sedaj počutim super. Izgubil sem že 5,5 kilograma. Moj cilj je shujšati na 75 kilogramov. Upam, da mi uspe.”

Vikič nam je še razkril, da je v gostinstvu zelo težko skrbeti za svojo postavo iz zdravje. "Ves čas si  pod stresom, še zlasti takrat, ko imaš v enem nadstropju restavracijo, v kateri se vsakodnevno nekaj dobrega skuha in enostavno moraš malo prigrizniti. Potem pa se začnejo kopičijo kilogrami ... V mojem primeru so bile za odvečne kilograme krive tudi gazirane pijače, ki so polne nepotrebnih kalorij.”

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.