Magazin > VIP
76 ogledov

Denisa Toplaka zasledoval kandidat nove Kmetije!

denis toplak Facebook
Denis Toplak je imel nenavadno izkušnjo z moškim, ki je bil sprejet na avdicijo tretje sezone šova Kmetija: Nov začetek.

Kmalu po tem, ko so se začele avdicije za novo sezono šova Kmetija: Nov začetek, je imel Denis Toplak, komentator oddaje Brez cenzure in zmagovalec prve sezone omenjenega šova, nenavadno srečanje z enim od kandidatov, ki so prišli v prvi krog. "Peljal sem se domov, ko sem na križišču opazil, da me gleda voznik v sosednjem avtu. Kakšno minuto pozneje sem zavil na domače dvorišče, parkiral in opazil, da mi je voznik sledil domov," je za Žurnal24 povedal Toplak. Mladenič se mu je predstavil in mu razložil, da je bil sprejet na prvo avdicijo ter Denisa prosil za nasvet. "Preden sva se srečala na dvorišču, je bil pri meni doma in mi pri vratih pustil sporočilo, naj ga pokličem. Ko me je videl na cesti, je obrnil in mi sledil. Da bi me kdo zasledoval, se mi je sicer že zgodilo, a ta moški je bil prvi, ki me je poiskal na domu," nam je še zaupal Denis.

 
Komentarjev 4
  • zipo 23:23 22.avgust 2016.

    uf, kakšna stvar! nekdo si želi publicitete, a ne, Denis? aja, sej to pa piše Irena Kolar, k še ni dobila službe za tekočim trakom!!!

  • kana 19:28 22.avgust 2016.

    Kaj si misliš, kakšna novica. Za bruhat.

  • Janez_53 18:34 22.avgust 2016.

    Se da pisati še večje neumnosti ali je to poden??? Koga hudiča pa na svetu zanima, da se je za nekim Denisom nekdo peljal in ga celo prosil za nasvet?