Šport > Nogomet
16 ogledov

Denisov prva žrtev v Anžiju

igor denisov EPA
Ruski reprezentant Igor Denisov je prvi, ki je moral zaradi rezanja proračuna zapustiti Anži. Ruski vezist je že sklenil dogovor z moskovskim Dinamom.

Kapetan ruske nogometne reprezentance Igor Denisov je prvi med zvezdniki ruske ekipe Anži Mahačkala, ki je začel pričakovani eksodus večine zvezdnikov, med njimi tudi Kamerunca Samuela Eto'oja, Brazilca Williana in Rusa Jurija Žirkova.

Ker moštvo iz Dagestana ni izpolnilo zelo ambicioznih ciljev, ki jih je po nakupu kluba leta 2011 zastavil ruski milijarder Sulejman Kerimov, ta je v klub vložil več kot 230 milijonov evrov, je lastnik že v sredo napovedal prodajo večine zvezdnikov.

Dnevnik Sport Express danes piše, da se bo trojica ruskih nogometašev Anžija - med njimi tudi Denisov in Žirkov - kmalu preselila v vrste moskovskega Dinama, medtem ko tiskovna agencija R-Sport poroča, da se je Denisov z Dinamom že dogovoril o vseh podrobnostih za štiriletno pogodbo. "Lahko potrdimo, da je Denisov že član moskovskega Dinama," so zapisali pri agenciji R-Sport.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.