Magazin > VIP
174 ogledov

Dennis Rodman: "Povsod je bila kri"

Dennis Rodman Profimedias
Nekdanji košarkar Dennis Rodman je moral zaradi zlomljenega penisa kar trikrat v bolnišnico.

Nekdanji poredni fant košarkaške lige NBA, Dennis Rodman, je v intervjuju razkril, da si je kar trikrat zlomil penis. Prva nezgoda med seksom se je zgodila na neki ladji. "Z dekletom sva bila na veliki postelji, ko je izjavila: 'Poskusila bom nekaj novega.' Rekla mi je, naj se poženem proti njej in skočim naravnost v njeno vagino." In Dennis se je res pognal in skočil, nato pa začutil bolečino. "Povsod je bila kri. Kričala je: 'Moj bog, mrtev je.' Potolažil sem jo: 'Ne, draga, samo penis sem si zlomil.'“

Drugi incident se je zgodil s punco po imenu Tracy, ki mu je med večerjo pokazala knjigo 'Deset načinov, na katerega lahko oralno zadovoljite moškega'. V hotelu sta nasvete preizkusila. "Nenadoma se je obrnila in močno sunila proti meni. Počilo je in spet je bila povsod kri ... Nič nisem mogel storiti,“ je povedal 55-letnik in dodal, da je bil mali Dennis kljub zlomu še vedno v pokončnem položaju, videti pa je bil kot "velik zje*** korenček".

Tudi do tretjega zloma je prišlo v hotelu. Ko je njegov penis videla dežurna zdravnica, je v sobo poklicala polovico bolnišničnega osebja. "Pripeljala je še enega zdravnika, pa še enega. Prisežem, da je v sobo ves čas vabila ljudi.“ Rodmanova spremljevalka je naslednji dan dobila telefonski klic ene od medicinskih sester, ki je zagrozila, da bo medijem poslala rentgenske posnetke penisa, če ji športnik ne bo nakazal 25 tisoč dolarjev. Dennisov odziv na to je bil: "Prodaj posnetke."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.