Magazin > VIP
596 ogledov

Dennis ujel seksi manekenko

Dennis Osebni arhiv
Član skupine Game Over Dennis si posteljo že skoraj tri leta deli s prelepo manekenko Evo Ahačevčič.

Nedavne fotografije člana skupine Game Over Dennisa Vučaka in lepe manekenke Eve Ahačevčič, ki jih je posnel paparac, so marsikoga presenetile, saj pevec nikoli ni izpostavljal svojega ljubezenskega življenja. Svojo zvezo, v kateri je srečen že dve leti in osem mesecev, namreč nerad obeša na velik zvon. "Nikoli se nisva niti skrivala niti ločeno hodila na dogodke. Verjetno so bile le druge stvari toliko bolj zanimive, da naju niso opazili. Ne skrivava, da sva skupaj, ne vidiva pa nobene potrebe, da bi razkrivala najine osebne stvari in se pojavljala na vseh naslovnicah," nam je zaupal Dennis in dodal, da je Evin manekenski poklic vsekakor prednost:

"Vsekakor je to plus, saj se tudi ona giblje v medijskih vodah, zato bolj razume naravo mojega dela." Pevca pa prav nič ne moti, da za njegovo lepotico radi pogledajo številni moški in da je pred kratkim za Playboy odložila celo nekaj krpic: "Haha, nisem ljubosumen, saj jo dovolj dobro poznam in vem, kakšno dekle je. Nikoli nisem bil pretirano ljubosumen, te stvari imava kar urejene."

Parček se je pred kratkim preselil v skupen dom. Ker nam je Dennis v začetku poletja zaupal, da si želi otroka, smo ga vprašali, ali bo kmalu na vrsti tudi ta življenjska vloga: "A, to pa še ne. Pogovarjava sicer se, vendar je treba najprej šolo končati in vse pod streho spraviti, da bodo imeli otroci stabilen dom. Evo pa vsekakor vidim kot bodočo mamo svojih otrok."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.