Šport
10 ogledov

Derbi brez Green Dragons

Green Dragons Olimpija Ljubljana Celje Prva liga Telekom Slovenije SPS/nkolimpija.si
Ljubljanska navijaška skupina Green Dragons nadaljuje z bojkotom domačih tekem Olimpije, tako ultrasov ne bo niti na derbiju z Mariborom

"V sredo se ob 18:00 dobimo v Baru Krt, kjer bomo na videoprojektorju spremljali tekmo Olimpija - Maribor. Naše člane pozivamo, da se tekme na C tribuni ne udeležijo, na dan derbija pa bomo tudi na nekatere druge načine želeli opozoriti na to, zakaj je Sever prazen," je zapisano na spletni strani navijaške skupine Green Dragons.

"Pred nami je derbi, prvi derbi (pred odprtimi vrati), ki ga bo Olimpija odigrala brez naše glasne podpore. Sever bo sameval, in verjetno bo vsem težko, ko bodo po Stožicah odmevale štajerske pesmi," so pred derbijem med Olimpijo in Mariborom, ki bo na sporedu v sredo ob 20.05, dodali ljubljanski ultrasi.

V nadaljevanju so še enkrat opisali razloge, zaradi katerih bojkotirajo domače tekme Olimpije, v osrčju problema je, kot je ljubiteljem nogometa sedaj že znano, predsednik kluba Izet Rastoder

"Po skupščini, in spremembi statuta, ki so ga podprli kupljeni člani (350 eur) se je de facto Olimpija privatizirala. Tisto, kar se je v klubu dogajalo že dolgo časa, enoumje, se je preneslo na papir in legaliziralo. Olimpija je postala last človeka, ki nekaj denarja da, še več denarja posodi, v fuzbalu pa, več kot očitno, ne zna delati," je med drugim zapisala ljubljanska navijaška skupina.

"Številke so katastrofalne, dolg se vsako leto povečuje in vprašanje, če je še obvladljiv. Rastoder se umaknil ne bo, vsaj glede na ves trud, ki so ga vložili v pripravo skupščine. Dragonsi še vedno mislimo, da je Izet Rastoder slab predsednik, da je napačno, da klub nima direktorja, da se otroci preoblačijo v avtomobilih, da noben igralec (zaradi slabih izkušenj) več ne želi priti v Olimpijo, da se ne ve, ali bo klub čez pol leta še obstajal. Napačno je, da klub ne spoštuje lastnih legend, okolice in navijačev," so zaključili Green Dragons.

Več na goal.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.