Šport > Košarka
39 ogledov

Zvezdnik lige NBA na zatožni klopi

derrick rose Profimedias
Zvezdnik košarkarske lige NBA Derrick Rose naj bi skupaj z dvema prijateljema omamil in posilil žensko v njenem stanovanju v Los Angelesu.

Ženska naj bi leta 2013 najprej obiskala Rosovo najeto vilo na Beverly Hillsu, nato naj bi se družba odpravila še k njej. "Izmenjevali so se pri tem, kdo jo je posiljeval, sploh ne vedo, kdo je bil prvi," je odvetnik tožeče stranke dejal na sodišču.

Rose je obtožbe skupaj z odvetnikom Markom Bautejem že zanikal in trditve ženske, po katerih zahteva 21,5 milijona dolarjev odškodnine, označil za "skreiran primer", s katerim bi rada ženska "zadela na loteriji".

Baute je poroti povedal, da je bil spolni odnos na srečanju z žensko leta 2013 sporazumen, da toženi ni bil v vinjenem stanju in da je ženska Rosa preko kratkih sporočil vseskozi pozivala, naj pride k njej.

Odvetnik je še povedal, da sta imela z njegovim varovancem "prijateljsko razmerje z ugodnostmi", ki se je pričelo nekaj let prej, ko sta se spoznala v nekem nočnem klubu v Hollywoodu.

Rose, nekdanji najkoristnejši igralec lige NBA v dresu Chicago Bulls, se je v premoru pridružil moštvu New York Knicks, kjer igra tudi Slovenec Saša Vujačić. V torek je Rose igral ob porazu proti Houstonu, danes naj bi se udeležil zaslišanja na sodišču.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.