Magazin > Bizarno
47 ogledov

Deset najbolj motečih na plaži

Kopalci Pixsell
Uživate na plaži, nato se pojavijo: pohotni par, poslovnež, velika družina, prodajalec na plaži, animator, razgaljeni upokojenec in neolikan lastnik psa.

Ste se kdaj vprašali, da greste svojim sosedom na plaži na živce zaradi česar, kar počnete? Normalno, to se dogaja drugim, vi pa se gotovo obnašate tako, da nikogar ne motite. Morda pa ste vendarle zelo diskretni in ste žrtev tistih, ki misiljo, da so na plaži sami in nimajo razumevanja za svojo okolico.

1. Prodajalec na plaži
Ležite na plaži, misli so vam odplavale, nakar zaslišite napadalen glas prodajalca. "Krofi, krofi", ali "Brisače, lepe brisače! Potrebujete nova sončna očala?" Če imate otroke in so jim lažne "rajbanke" všeč ter si jih želijo za vsako ceno, je stvar še hujša.

2. Velika družina
Poleg vas se namesti velika družina z majhnimi otroci, ki veliko jokajo, ker jim je vroče, so lačni, jim je v oči šla voda, jim je morje prehladno ali so se med sabo stepli. Starši se na njihove pritožbe ne odzivajo več in jih ignorirajo.

3. Pohoten mladi par
Sončna svetloba in toplota povečata željo po spolnosti, a če morate v neposredni bližini gledati par, ki se ne umakne eden z drugega, se ljubi in cmoka, je najmanj, kar se vam lahko zgodi, da se boste počutili nelagodno.

4. Razgaljeni upokojenci
Pogosto se najsvobodnejši na plaži počutijo tisti, ki iz estetskih razlogov ne bi smeli biti najbolj razgaljeni. Skupina upokojencev se preoblači poleg vas iz enega kopalnega kostima v drugega, ker čuva svoje reproduktivne organe.

5. Športni rekreativci
Neugodni sosedje so, če ste na plažo prišli ležat in se sončit. Obmetavajo se s fritzbijem, igrajo nogomet ali badminton. Ves čas so v akciji, v vas pa letijo žoga ali pesek. Sprašujete se, od kje jim energija v taki vročini, ko ste vi utrujeni že od tega, da jih samo gledate.

6. Poslovnež
Odmor od poslov na plaži? Ne za velikega managerja. Sedi poleg vas z vključenim leptopom in se pol ure pogovarja po mobitelu s strankami in zaposlenimi. Glasen je in energičen, da so že vsi okoli njega ugotovili, s čim se ukvarja in kakšne probleme ima.

7. Neolikan lastnik psa
Pes se zapodi v vašega malčka, ga prekucne in poliže ter se otrese na brisačo. Čez kako minuto pride do vas lastnik in reče, da pes ni nevaren, saj je majhen in se samo igra. Besede oprostite ni v njihovem besednjaku.

8. Plastična barbika
Plaža je njena modna pista. Neprestano popravlja svoj miniaturni bikini in preverja, ali je vse na svojem mestu. Maže se z oljem, da bi se koža sijala in izgledala napeto. Uživa, ko je v središču pozornosti.

9. Animacija na plaži
Na plažo vam je uspelo priti okoli desete ure. Raztegnete brisače, se usedete in globoko vdihnete. Nakar sledi najava po zvočniku, da se bo začela vodna aerobika. V vaši bližini je naenkrat več deset poskakujočih teles, od glasne glasbe pa vas bolijo ušesa.

10. Njegova meja ni moja
Najdeš prijeten košček sence in z razdaljo poskrbiš za svojo intimo in intimo sosedov, nakar še nekdo odkrije "tvojo" senčko in brisačo postavi tako, da se dotika ali skoraj dotika tvoje.

Ali motijo tudi vas? Koga bi vi dali na seznam?

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 19
  • radsemastimzmesom 14:36 07.avgust 2015.

    To je napisal Cristiano Ronaldo.

  • stanekos 13:32 07.avgust 2015.

    Največ imajo čez pse za povedat kakšne familije s podeželja, ki imajo svojega privezanega na meter dolgem in prav toliko debelem štriku. Pridejo na plažo in mislijo, da so boga za jaj.ca prijel in jim ful dogaja. Otroci tulijo, da ...prikaži več bi sladoled, mat tečna, ker smrkavci težijo nonstop, dec pa nč ne pomaga, ker žuli ta peti topel pir. In ko gredo s plaže, ostane za njimi hirošima v malem...

  • smejka 12:48 07.avgust 2015.

    Kot prvo bi rekla,da se mora vsak sam vprašati kaj ga moti in s čim lahko moti drugega-"važno je pospravljanje pri sebi." in tako lahko iščemo primernejši prostor.-mene ne motijo toliko psi,bolj njihovi "slabi" lastniki-bolj kot kadilci oz.kajenje,puščanje ...prikaži več ogorkov povsod-puščanje smeti kjerkoli in tudi človeški iztrebki kjerkoli