Slovenija
27 ogledov

Dež opočasnil promet v prestolnici, v predoru Dekani se je zagozdil tovornjak

Gneča na cesti Shutterstock
Zapade dež in v Ljubljani v jutranji konici vse stoji. Vozniki iščejo obvoze, kar pa ne pomaga dovolj. V predoru Dekani se je zagozdilo previsoko vozilo.

S koles v avtomobile in na avtobus, tako je bilo danes zjutraj v prestolnici. Gneča povsod. Dež je naredil svoje, zato se promet po Ljubljani premika po polžje. Na obvoznici so ponekod še vedno zastoji.

Na severni obvoznici, med razcepom Zadobrova in priključkom Ljubljana - Bežigrad v smeri Kosez je zaradi prometne nesreče zgoščen promet.

Na primorski avtocesti v smeri Ljubljane, pred predorom Dekani, je brezvestni voznik tovornjaka povzročil veliko slabe volje.

Kot je pojasnil Vasja Podkrižnik iz prometno informacijskega centra: "Voznik tovornjaka ni upošteval merilnega mesta, postavljenega sto metrov pred predorom Dekani. S previsokim vozilom je zapeljal naprej in poškodoval prometno signalizacijo pri vhodu v predor." Zaradi popravila signalizacije in zaprtja polovice avtoceste, so v smeri Ljubljane nastajali zastoji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.