Šport > Nogomet
11 ogledov

Di María potreboval le 17 minut

angel di maria EPA
V derbiju četrtega kola Ligue 1 je PSG visoko ugnal AS Monaco na gostovanju v kneževini (0:3). Bordeaux je doma premagal Nantes (2:0), St. Étienne pa Bastio (2:1) .

Paris Saint-Germain je tudi po štirih kolih ohranil popoln izkupiček, tokrat je slavil na gostovanju pri Monacu (0:3). Slednji ima po štirih tekmah zgolj pet točk in je šele na 13. mestu lestvice med francosko elito.

V prvem polčasu gledalci na stadionu Louis II. niso videli zadetkov, strelski račun je z golom v 57. minuti odprl Edinson Cavani po asistenci Blaisa Matuidija. Urugvajec se je podpisal tudi pod drugi zadetek gostov, ko ga je s podajo v 73. minuti našel Zlatan Ibrahimović.

Prvič je za PSG zaigral Ángel di María (vstopil je v 66. minuti) in takoj pokazal svoj razkošen talent. V 83. minuti je z prekrasno podal do vtekajočega Ezequiela Lavezzija, ki je postavil končni izid (spodnji video).

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.