Šport > Moto športi
27 ogledov

Alonsu drugi trening v Kanadi

Paul di Resta Force India Montreal Reuters
Španec Fernando Alonso (Ferrari) je bil najhitrejši na drugem prostem treningu pred nedeljsko dirko za VN Kanade v Montrealu, sedmo preizkušnjo svetovnega prvenstva formule 1. Drugi čas je z le 12 tisočinkami zaostanka dosegel Britanec Lewis Hamilton (Mercedes), tretji pa je bil Francoz Romain Grosjean (Lotus).

Drugi voznik Mercedesa in zmagovalec zadnje dirke v monaški kneževini Nemec Nico Rosberg je bil na drugem treningu peti, njegov rojak, trikratni svetovni prvak Sebastian Vettel (Red Bull) pa sedmi.

Na prvem treningu v Montrealu je bil najhitrejši Škot Paul di Resta (Force India) pred Britancem Jensonom Buttonom (McLaren-Mercedes) in Grosjeanom. Uvodni trening pred sedmo dirko sezone, dirkače je na začetku še motila mokra steza, ki pa se je ob koncu že posušila, je zmagovalec zadnje preizkušnje v Monaku Nemec Nico Rosberg (Mercedes) končal na sedmem mestu, branilec naslova, njegov rojak Sebastian Vettel (Red Bull) pa je bil deveti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.