Magazin > VIP
345 ogledov

Dianin ljubimec besen zaradi novega filma

Diana Blitz Film & Video Distribution
Nekdanji ljubimec princese Diane ostro kritizira novi film o njej in besno razlaga, da biografija temelji na govoricah.

Princesa Diana je bila dve leti pred svojo smrtjo zaljubljena v pakistanskega srčnega kirurga Hasnata Khana, ki do zdaj ni hotel imeti opravka z mediji, pred kratkim pa je javno spregovoril o tem, kaj si misli o novem filmu o Dinanini tragični zgodbi. "Film temelji na govoricah in pripovedovanjih njenih prijateljev, ki o njenih ljubezenskih razmerjih niso vedeli kaj dosti. Tudi njeni sorodniki niso poznali resnice. Vse skupaj temelji na govoricah in domnevah," je Khan v enem izmed redkih intervjujev zaupal britanskemu Daily Mailu. 


Pakistanski zdravnik se je s princeso razšel le nekaj mesecev pred smrtjo, po njunem razhodu pa se je zagledala v Dodija Al Fayeda, s katerim sta tudi umrla v tragični prometni nesreči leta 1997. Diana naj bi svojim prijateljem dejala, da je Hasnat čudovit in da se hoče z njim poročiti, a to ne bi bilo mogoče, ker Hasnat ne bi prenesel medijske pozornosti in jima ne bi uspelo. Diana naj bi se hotela celo preseliti v Pakistan in tam zaživeti mirno muslimansko življenje, prav ta želja pa naj bi jo pokopala.


Khan je odklonil sodelovanje pri snemanju filma Diana in rekel celo, da si filma ne bo ogledal pod nobenim pogojem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.