Magazin > Horoskop in Numerologija
881 ogledov

Dinamično in dejavno leto konja

konj Shutterstock
Leto konja. Obeta se nam divje in pustolovsko leto 2014.

Napad. Prihajajoče leto 2014 bo po kitajskem horoskopu v znamenju konja. In kaj to pomeni? “Konj simbolizira moč, samozavest, zmago, eleganco in dinamiko, zato lahko pričakujemo, da bo leto, ki prihaja, precej dejavno ter nam bo dalo energijo in voljo, da se bomo lažje spopadli z novimi izzivi. Leto bo naklonjeno ambicioznim ljudem, ki bodo z zagonom želi poslovne uspehe, zato se ne otepajte novih poslovnih priložnosti, saj vas bodo te popeljale v boljši jutri,” napovedujejo astrologi.

Divje in svobodno

V osnovi je konj divja žival, ki uživa v svobodi in se ne pusti ujeti kar tako. Takšno bo tudi ljubezensko življenje samskih: divje, neukrotljivo in svobodno, če se boste pustili ujeti, pa bo še vedno dinamično in avanturistično, vendar vodljivejše in ne toliko brezglavo. Čustva bodo impulzivna v vsakem primeru, po drugi strani pa konji skrivajo tudi veliko nežne narave.

Samozavestneje

Konj je elegantna žival, ki se rada postavi pokonci, tako da se bo dvignila tudi vaša samozavest, če ji boste le dovolili. Bodite izzivalni, ne bojte se izstopati, prihajajoče leto je idealno, da izstopite iz množice in se tako kot konj sprehodite z dvignjeno glavo in ponosom.

Pustolovsko

Če pričakujete mir in spokojnost, pozabite na to, saj konj prinaša akcijo ter pustolovščino na vseh področjih. Časa za mir imate torej še dober mesec, saj se leto konja začne 31. januarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.