Avto
66 ogledov

Diplomat nediplomatsko parkiral na mestu za invalide

Diplomat na invalidih Bralec Tomaž
Diplomatski avto na parkirnem prostoru za invalide. Njegov voznik ni deloval kot invalid.

Bralec nam je prek elektronskega naslova dezurni@zurnal24.si poslal fotografijo avtomobila, ki je bil po njegovih navedbah na enem od parkirišč v Ljubljani neupravičeno parkiran na mestu, rezerviranem za invalide. 

Na žalost precej pogost pojav, ki pa je tokrat še toliko poseben, ker je imel avto registrsko oznako CD, torej je bil v uporabi tujega diplomata v naši državi.

Bralec je še povedal, da je čez dlje časa le prišel voznik, ki ga je opisal za takšnega "v najboljših letih," ki v ničemer ni deloval, da bi imel telesno hibo. Usedel se je v avto in se nediplomatsko odpeljal.

Predstavniki tujih predstavništev imajo precejšnje privilegije, saj jih je med drugim mogoče precej težje v primerjavi z običajnimi vozniki preganjati tudi zaradi prometnih prekrškov. Vendar bi si ta diplomat zaradi svojega obnašanja gotovo zaslužil najmanj javno izpostavitev.

PREBERITE ŠE:

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 13
  • francl12 22:09 07.september 2016.

    gume rezat tistim ki niso invalidi

  • Žurnalček 21:06 07.september 2016.

    Piskaralo A.L . , takole ti bom povedal . Če si 1 leto ponoči varoval svojo hišo , da ti je ne minirajo, če se te bombandirali , to uni drugi , če nisi vedel kaj prinaša noč in kaj ...prikaži več dan , se ti sladko jebe za tole kurčevsko parkiranje enega diplomata , ki ima pa imuniteto in ga lahko primeš samo za jajca , seveda če si ti bo pustil .

  • francl12 17:12 07.september 2016.

    tako je. Moralo bi biti ravno obratno - kazni za 10x višje in ob prekršku polet s stolčka.Ja no pa saj ni čudno, kakšen vzor so - golazen zahojena!!!