Magazin > VIP
1698 ogledov

DJ Umek ljubezen našel v dolgoletni prijateljici

Umek, senka
1/3
Marko Delbello Ocepek
Ekskluzivno smo izvedeli, da DJ Umek ni več samski. To je lepotica, ki je osvojila njegovo srce.

Uroša Umeka, našega kralja elektronske glasbene sfere, so doslej vedno obkrožale mične lepotičke, kar se za didžeje svetovnega kova tudi spodobi. A pozor! Umek ni več samski, saj je ljubezen našel v plavolasi ljubljanski podjetnici.

"Fotr" slovenske elektronske glasbene scene je pred dnevi poskrbel za nepozabno zabavo v okviru Collegiumovega Spring Breaka, ki se ga je letos v Poreču udeležilo več kot dva tisoč obiskovalcev. Plesali so stari in mladi, med njimi številni znani obrazi. Umek pa ni pokazal samo svojega mojstrstva za glasbenim pultom kluba Byblos, kamor se vedno znova rad vrača, pač pa je javnosti predstavil tudi svojo novo ljubezen. Ta se je razvila iz dogoletnega prijateljstva s prikupno Senko Halebić, ki je slovensko javnost nase opozorila pred leti, ko je sodelovala s slovitim hrvaškim dizajnerskim tandemom ELFS Aleksandrom Šekuljico ter Ivanom Tandarićem (oblačila sta hrvaški zvezdnici Severino in Jeleno Rozgo) in prevzela ekskluzivno zastopstvo blagovne znamke za Slovenijo.

Po uspešnem zagonu lastnega pop up stora v Ljubljani, se je Senka, ki je v začetku leta dopolnila 30 let, podala na Hvar. Tam je pred tremi leti začela pisati novo uspešno podjetno zgodbo, ko je iz razvpitega kluba Hula Hula na plaži s kreativno žilico ustvarila mesto zabav s konceptom. Hula Hula tako danes gosti številne svetovne glasbene zvezde, pri njih pa se ustavljajo tudi številni holivudski zvezdniki, nazadnje Beyonce, Keira Knightley in Sam Worthington. Medtem ko je Umek ravno pred kratkim investiral v slovensko startup podjetje Viberate – servis za glasbeno analitiko, pa njegova boljša polovica za prihajajoče poletje poleg vročega dogajanja v Huli, skupaj s švedskim partnerjem (lastnikom blagovne znamke Somwear, na katero prisegajo največji DJ zvezdniki Avicii, Martin Garrix, Ferreck Dawn, ...) obljublja zanimiv kulinarični projekt, ki bo na Hvaru zagotovo požel val navdušenja. Svež parček bo glede na obveznosti na različnih koncih sveta moral skozi številne preizkušnje, a se po zatrjevanju bližjih prijateljev prav ničesar ne bojita. Ravno nasprotno, veselita se ljubezni in poletnih dogodivščin.

Komentarjev 2
  • Swap 23:00 04.maj 2016.

    Prodala se za male pare.

  • blueone 18:06 04.maj 2016.

    Kr neki...